Sancaktepe’nin CHP'li belediye başkanı Alper Yeğin, 31 Mart mahalli idareler seçiminde zaferle çıkmasının ardından A Takımını belirledi. Değişim ve dönüşüm odaklı belediyecilik yapacağını vurgulayan Başkan Yeğin, yakın çalışma ekibini sürpriz isimlerden oluşturdu.

Sancaktepe Belediye Meclisi Başkan Vekili olarak İlknur Ünlü belirlendi. Eski Yeşilay Başkanı belediye başkan yardımcısı oldu. Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcıları arasında Hüseyin Kılıç, Yüksek Mimar Gülay Çelikel’in yanı sıra eski Sancaktepe Yeşilay Başkanı Dr. Abdullah İnan da görev aldı. Abdullah İnan’ın atanması, Sancaktepe kamuoyunda sürpriz olarak değerlendirildi.

İptal edilen Havaray projesi imar planından da çıkarıldı İptal edilen Havaray projesi imar planından da çıkarıldı

Öte yandan Sancaktepe’nin en güçlü sivil toplum kuruluşlarından Sancaktepe Rizeliler Derneği eski başkanı Selçuk Cebir de Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi. Diğer belediye başkan yardımcısı olarak Nevzat Kılıç atandı. Başkan Yeğin’in Özel Kalem Müdürlüğü’ne ise Pınar Göksu getirildi. Sancaktepe Belediyesi’nde görevlendirmelerin ve atamaların bu hafta da devam etmesi bekleniyor.

Editör: Editör Yazar