Cumhuriyet Halk Partisi'nden Sarıyer Belediye Başkanlığı görevini üç dönem boyunca yapan Şükrü Genç, siyasetten uzaklaşıp şirketinin başına geçti.

31 Mart yerel seçimlerinde CHP'den dördüncü kez aday gösterilmeyen Şükrü Genç, bağımsız olarak seçimlere girmişti. 16 bin 325 oy alarak seçimi üçüncü sırada tamamlayan Genç, 2009'da çocuklarına devrettiği şirketin başına geri döndü. Aynı zamanda inşaat mühendisi olan Şükrü Genç, 1990’da kurduğu ve belediye başkanı seçildikten sonra çocuklarına devrettiği AKS İnşaat’a geri döndüğünü söyledi.

TASD bir kez daha Berke İçten ile ‘yola devam’ dedi TASD bir kez daha Berke İçten ile ‘yola devam’ dedi

GENÇ: DAHA FARKLI PROJELER AMAÇLIYORUZ

Sarıyer Manşet’e konuşan Genç, bazı yerlerde yazıldığı gibi herhangi bir ofis arayışında olmadığını, çocukları Alican ve Çağlar Genç’in Maden Mahallesi’ndeki ofisini kullandığını belirterek, “1990’da kurduğum ve gerek yurtdışında gerekse yurtiçinde önemli projelere imza attığım AKS İnşaat’a geri döndüm. AKS İnşaat bünyesinde daha farklı projeler amaçlıyoruz. Beton yoğunluğundan daha çok çevreci projeler geliştirmeyi, yine yurtiçi ve yurtdışı firmalara bu anlamda danışmanlık hizmeti vermeyi planlıyoruz” dedi. Şükrü Genç, siyasetle ilgili de herhangi bir açıklama yapmadı.

Editör: Editör Yazar