BELEDİYE

22 Branşta Eğitim Veren Yaz Spor Okulu Açıldı

Büyükçekmece Belediyesi’nin her yıl hizmete açtığı Yaz Spor Okulu bu yıl da görkemli bir törenle açıldı.

Abone Ol

Atatürk Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen açılış törenine binlerce öğrenci velileri ile birlikte katıldı.

22 SPOR BRANŞINDA EĞİTİM VERECEK

Büyükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri bünyesinde açılan yaz spor okulu bu yıl uzman antrenörler nezaretinde 22 spor branşında faaliyet gösterecek. Büyükçekmece Belediyesi Yaz Yaz Spor Okulları’nda eğitim alacak öğrenciler, alanında uzman antrenörler eşliğinde beden sağlığını korumanın dışında aynı zamanda disiplin, takım ruhu ve özgüven kazanacak, sosyal ilişkileri d aha da gelişecek.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün katılımıyla gerçekleşen yaz spor okulları açılış töreni öğrencilerin renkli gösterileri ile adeta bir şölene dönüştü. Spor branşlarının oluşturdukları istasyonları tek tek ziyaret eden Başkan Akgün, öğrencilerle birlikte spor yaptı.

“ÇOCUKLARIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE GELECEĞE HAZIRLAYACAĞIZ”

Okulların tatile girdiği yaz döneminde öğrencilerin her açıdan gelişmesi için spor akademisi çatısı altında eğitim alacaklarını belitten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Bizim için en önemlisi bu çocuklarımızın tam manasıyla spor eğitimi almalarıdır. Uzman antrenörlerimizin nezaretinde 22 branşta spor eğitimi alacak olan 5 binden fazla çocuğumuzu, belediyemiz bünyesinde yer alan spor tesislerinde en iyi şekilde geleceğe hazırlayacağız. Eğitimleri veren arkadaşlarımın tamamı akademi mezunu. Yetişmiş spor öğretmenleri. Dolayısıyla buraya çocuklarınız getirip, teslim ettiğiniz zaman kimlerin eline teslim ettiğinizi de bilmeniz lazım ve esas olan da budur. Hem çocuklarımıza hem antrenörlerimize hem de siz kıymetli Büyükçekmece ailemin velilerine başarılar diliyorum.”

KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Büyükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü 2024 yılı Yaz Spor Okulları kapsamında 22 branşta, 15 bölgede hizmet verecek. Bu branşlar; Atletizm, Badminton, Basketbol, Bisiklet, Bocce, Jimnastik, Çocuk Pilatesi, Çocuk Yogası, Futbol, Güreş, Judo, Kalecilik, Kids Dans, Masa Tenisi, Okçuluk, Satranç, Taekwondo, Tenis ve Voleybol, Su Sporları (Sup, Kano ve Yüzme). Yaz spor okullarına kayıtlar devam ediyor.