GÜNDEM

7 Yıldır Adalet Arayan Bülent Çavuş: “Oğlumu Kim Vurdu?”

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde yolda yürürken maganda kurşunuyla yaralanan ve sonrasında 2 yıl 11 gün sonra yaşamını kaybeden Ahmet Emre Çavuş'un babası Bülent Çavuş İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya Sordu 'Benim oğlumu kim vurdu?

Abone Ol

Gazeteci Bülent Çavuş yaptığı açıklamada "Gündemi artık 'İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya' belirliyor. Oğlum Ahmet Emre Çavuş’u kim vurdu? Sayın İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bizimde sesimizi duy artık" dedi.

Gazeteci Bülent Çavuş '' Ahmet Emre Çavuş için 7 yıldır Adalet Arıyoruz ama SESİMİZİ DUYAN YOK . Kimse bu ülkede adalet var demesin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kör, sağır ve dilsiz olmuş BİZ ÇAVUŞ AİLESİ OLARAK SİZE SORUYORUZ 17 yaşındaki Ahmet Emre Çavuş'un, 2 Ağustos 2015 akşamı, Sultangazi’de arkadaşlarıyla yürüdüğü sırada nereden geldiği belli olmayan bir kurşunla boynundan yaralandI omuriliği zedelenen Çavuş'un vücudunun yüzde 99’unun felç kaldığını ve ilk 7 ayı Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Üniversitesi’nde olmak üzere, 2 yıl tedavi görmesine karşın kurtarılamayarak 13 Ağustos 2017’de hayatını kaybetti ŞİMDİ biz ailesi olarak size soruyoruz "Benim oğlumu kim vurdu? 7 Yıldır Hükümet ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya SESİMİZİ DUYUN ARTIK YETER ''

AHMET EMRE ÇAVUŞ KİMDİR?

26 Mayıs 1998 İstanbul Sultangazi 75. Yıl Mahallesinde dünyaya geldi. İlk orta eğitimini yaşadığı mahallede tamamladı. Lise eğitimini GOP Sağlık Meslek Lisesinde başladı.11. Sınıf öğrencisiyken 2 Ağustos 2015 tarihinde arkadaşları ile yolda yürürken bir magandanın tabancasından çıkan kurşunla omuriliği zedelenerek felç olan Ahmet Emre Çavuş İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde 7 ay yoğun bakımda tedavi gördü.Bu zor tedaviyi başarıyla geçen genç daha sonra Şişli'de Ornöram Fizik Tedavi Merkezinde 1 Yıl 5 Ay fizik tedavi gördü.Ara ara değişik hastanelerde kısa süreli tedaviler gören Ahmet Emre 21 Haziran 2017 günü ameliyat için tekrardan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde 2 büyük ameliyat geçirdi.

Ameliyatlar başarılı geçti. 13 Ağustos 2017 gece aniden fenalaşan Ahmet Emre sabah 06:20 vefat etti. Ahmet Emre’yi Vuran Zanlı Beş Yıldır Yakalanmadı Babası Bireysel Silahlanmaya Hayır Platformu Başkanı Gazeteci Bülent Çavuş ve Annesi Zeynep Çavuş Oğullarını Vefatından Sonra 5 Yıldır Hukuk mücadelesi veriyorlar.

Ahmet Emre 2 yıl 11 gün yaşamak için büyük mücadele verdi.