AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanvekili Doğan Aydal'ın "Erdoğan anayasayı değiştirmezse bir başka ülkeye gider, Amerika’ya gider" şeklindeki açıklamasına sert tepki gösterdi. Çelik, bu ifadelerin çirkin bir şuursuzluk ve saygısızlık olduğunu belirterek, sözleri şiddetle kınadıklarını söyledi.

“MİLLET ERDOĞAN’IN CESUR DURUŞUNU BİLİYOR”

Kartal sahil yolunda bir kadın şoförün kucağında yolculuk etti Kartal sahil yolunda bir kadın şoförün kucağında yolculuk etti

Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vesayetle, terörün her türlüsüyle ve FETÖ ile mücadelesine dikkat çekerek, 7 Şubat'tan 15 Temmuz’a kadar her türlü saldırı karşısında Erdoğan'ın cesur duruşunun tüm dünya tarafından bilindiğini ve millet tarafından takdir edildiğini vurguladı.

Çelik, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Aydal’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik saygısız ifadelerinin sadece çirkin bir söylemin dışavurumu olmadığını, aynı zamanda haddini aşmak anlamına geldiğini belirtti.

AKP Sözcüsü, bugüne kadar benzer çirkinlikler ve iftiralarla çok mücadele ettiklerini ve bundan sonra da siyasi ve hukuki olarak karşılık vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Editör: Editör Yazar