BELEDİYE

Anne Taksi Küçükçekmecelilerin hizmetinde

Anne Taksi Lansman Töreni Küçükçekmece Belediye binasının önünde gerçekleştirildi. Lansmanda ilk açıklamayı yapan Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Anne Taksi uygulamasında emeği geçenlere teşekkür etti

Abone Ol

İstanbullu taksi bulmakta zorlanırken Küçükçekmece Belediyesi 'Anne Taksi' projesini hayata geçirdi.  'Anne Taksi' Lansman Töreni Küçükçekmece Belediye binasının önünde gerçekleştirildi. Lansmanda ilk açıklamayı yapan Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi Anne Taksi uygulamasında emeği geçenlere teşekkür ederek konuşmasına başladı.

Küçükçekmece'de hizmetlerin devam edeceğini belirten Çebi, "Arkadaşlarımız yapmış olduğumuz 5 yıllık dönemde bazı hizmetlerimizi gösterdiler ancak bunlar tamamı değil. Sosyal demokrat çalışmalarızın tamamı vatandaşımız içindir.  Kaıdınların huzur içinde yaşayabildiği, sosyal ve iş hayatına katıldığı bir Küçükçekmece için vargücümüzle çalışıyoruz. Seçimden önce sözünü verdiğimiz sözleri tutuyoruz. Şartla ne olursa olsun engellemeler olsada bu çalışmlarımızı gerçekleştiriyoruz" dedi.  Anne adaylarının ve annelere hizmet eden Küçükçekmece Belediyesi Gebe Takip Merkezi, Anne Taksi, Beslenme Çantası ve Aile Sağlığı Merkezlerimizi projeleri ile dikkat çekiyor. Anne taksi ile başta hamile kadınlar olmak üzere annelere taksi hizmeti verilecek.

HABER / SÜMEYRA DUĞAN