Spora ve sporcuya verdiği destekle bilinen Küçükçekmece Belediyesi KİTAŞ Sosyal Tesisleri’nde Tüm Spor İşletmeleri İşveren Sendikası tarafından düzenlenen ödül akşamında antrenörler onurlandırıldı.

Sporun yaygınlaşması adına amatör branşların gelişmesi ve her yerde daha çok organize olması adına faaliyetlerini yürüten Tüm Spor İşletmeleri İşveren Sendikası, spordaki başarının en önemli mimarlarından olan antrenörleri ödüllendirdi.

Ödül töreninde konuşan Tüm Spor İşletmeleri İşveren Sendikası Başkanı Nihat Güler, şunları söyledi;

Katılanları selamlayarak konuşmasına başlayan Güler, “Tüm Spor İşletmeleri İşveren Sendikası kurulalı 4 yıl oldu. 4 yıl olmasına rağmen önemli çalışmalara imza attık. Elimize geçen her fırsatı Türk sporunun gelişmesi için kullanmaya gayret ettik. Başta amatör sporlar olmak üzere sporun daha geniş kitlelere yayılmasını amaçladık. Hepimizin temsil ettiği bir misyon var ve bu misyonda ilerliyoruz.”

“MARİFET İLTİFATA TABİDİR”

Spor medyasının amatör branşlara daha fazla yer vermesi gerektiğine dikkat çeken Güler, “Çalışmalarımızı özetlersek, amatör branşların yaygınlaşması ve sporcu mesleğinin çok büyük katma değer katan bir meslek kolu olduğunu düşünüyoruz. Çünkü bunun içinde turizm de var. Marifet, iltifata tabidir. Biz başarılı insanların hakkını veririz. Yaptığımız her ödül töreni ve organizasyonların tek bir amacı var bu da motivasyon. Böylece spor medyasının daha çok amatör branşlara önem vermesini sağlıyoruz.” dedi.

“BAŞARI, KALİTELİ BİR ANTRENÖRLE KARŞILAŞIRSANIZ OLUR”

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Kartal’da coşkuyla kutlandı Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Kartal’da coşkuyla kutlandı

Antrenörlerin önemli rolüne değinen Güler, “Sporun ayrıca gelenek ve göreneklerimize de çok büyük katkısı var. Sendika olarak değerli meslek büyüklerimiz ve hocalarımıza vefa göstermeyi kendimize görev edindik. Bugün yine antrenörlerimize ömür boyu onur ödülleri vereceğiz. Sporcular her ne kadar ön planda olsa da antrenörler başarıyı getiren en önemli unsurdur. Sporda mucize olmaz, başarı eğer kaliteli bir antrenörle karşılaşırsanız olur.” ifadelerini kullandı.

GAZZE’Yİ UNUTMADI

Dünya gündemindeki yerini koruyan Gazze’yle ilgili de mesaj veren Güler, “Ülkemizin en ücra köşelerine de sporun ulaşmasını istiyoruz. Dünyanın her yerinde spor yapılmasını istiyoruz. Şu anda dünyanın tek bir yerinde spor yapılamıyor. Tahmin edersiniz ki burası Gazze’dir. Gazze’de acı çığlıklarının yerine spor nidalarının yükselmesi en büyük arzularımızdan biridir.” diye konuştu.

“ULU ÖNDERİN İZİNDE SPORA DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Faysal Güler de Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’ye vekaleten katıldığı törende kısa bir konuşma yaptı. Güler, “Ben sporcu deyince büyük önderin “Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim” özdeyişi aklıma gelir. Bu anlayışla yola çıkarak bu yetiştirdiğiniz değerlerimizin uluslararası arenada en tepelere çıkmasını arzu ediyorum. Umarım bu yolda başarılı olursunuz, bizler de sizlerle gurur duyarız. Sayın Kemal Çebi bir mazereti nedeniyle katılamadı. Başkanımız siyasi kimliğinin yanı sıra sporcuya verdiği destekle de biliniyor. Sayın Spor Danışmanımız Abdullah Kaya da belediyemizin spora ve sporcuya desteği için çalışıyor. Bundan sonra da desteklemeye devam edeceğiz.” dedi. Sümeyra Duğan

Editör: Editör Yazar