Yenişehir Mahallesi’nde Uğurlutaş ve Adil sokaklar arasına yürüyüş yolu yapımını sürdüren Ataşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine bu yürüyüş yoluna bir yaya köprüsü ekleyerek Yenişehir ve Atatürk mahalleleri arasında daha kolay bir geçiş sağlayacak.

Yürüyüş yolu ile Atatürk Mahallesi 2. Cadde’ye yaya bağlantısı sağlanacak köprü, Ataşehir Deresi üzerine kurulacak. İki mahalle arasında ulaşımı kolaylaştıracak köprü sayesinde vatandaşlar daha kısa sürede varmak istedikleri noktalara ulaşacaklar.

Başkan Balcıoğlu, Hemdem Sanat Akademisi'ni Ağırladı Başkan Balcıoğlu, Hemdem Sanat Akademisi'ni Ağırladı

ULAŞIM MESAFESİNİ 1,5 KM KISALTIP 10 YILLIK SORUNU ÇÖZECEK

10 yıllık bir sorunu çözecek köprü, yaya vatandaşların yollarını yaklaşık 1,5 kilometre kısaltmalarını sağlayacak. Kurulum çalışmalarına başlanan köprü, temmuz ayı sonuna kadar vatandaşların kullanımına açık hale gelecek.   

“EKİPLERİMİZ HIZLI BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORLAR”

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, “Mahalle sakinlerimizin bizden talep ettiği, Yenişehir Mahallesi ile Atatürk Mahallesi’ni yaya olarak birbirine bağlayacak yaya köprüsünü hazırlamaya başladık. Vatandaşlarımızın en erken zamanda bu köprüyü kullanabilmeleri için, ekiplerimiz hızlı bir şekilde çalışıyorlar.  Ataşehir’i daha yaşanabilir bir ilçe yapmak için çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Mahallelerimize şimdiden hayırlı olsun” açıklamasında bulun.

Editör: Editör Yazar