Avcılar ilçesinin yeni binasına kavuşması için İBB meclisinde ilk adım atıldı. Kararın ardından bir açıklamada bulunan Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara, "Avcılar afete dayanıklı modern ve yurttaşlarımızın güvenle kullanabileceği bir yapıya kavuşuyor. Bu bina sadece bir yapı değil yaşamın merkezi Avcılar'da gerçek hizmetin ve dayanışmanın sembolü olacaktır. Binamızı kentsel dönüşünüm ve kamusal yaşamın önemli bir parçası olacak onlarcafonksiyona ev sahipliği yapacak şekilde tasarlayacağız" dedi.

AVCILARLILARA MÜJDE 

İBB, Bayrampaşa’da cami yapacak İBB, Bayrampaşa’da cami yapacak

Avılar için emeği geçen herkese teşekkür eden Çaykara, "İBB başkanımızın sayın Ekrem İmamoğlu öncülüğünde Avcılarımıza yepyeni bir değer kazandırıyoruz. Tüm Avcılarlı komşularımıza bu müjdeyi vermekten dolayı gurur duyuyorum. Sizlere dayanıklı, geleceğin teknolojisi ile donatılmış sürdürülebilir ve akıllı şehir prensipleriyle donatılmış belediye binasında hizmet vereceğiz. Yurtaşlarımız, İBB meclis üyelerimize ve İBB başkanımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ

Avcılar’ın geleceğini birlikte inşa edeceğiz diyen Çaykara X hesabından da  paylaşımda bulunarak şu sözlere yer verdi: "Dün gerçekleşen İBB Meclisi’nde kentimiz için çok önemli bir karar aldık. Yeni belediye binamızı İstanbul Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte inşa edecek, Avcılarlı komşularımızın hizmetine sunacağız. Avcılar’ın "Yaşamın Merkezi" olacağına dair güçlü inancımızı bizimle paylaşan kıymetli yurttaşlarımıza, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyelerimize, desteğini bizlerden hiçbir zaman esirgemeyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Ekrem İmamoğlu'na teşekkür ediyorum."

 

Editör: HABER MERKEZİ