Türk sinemasının önemli bir değeri olan Ayten Gökçer'den acı haber geldi. Uzun süredir sağlık problemleri yaşayan usta oyuncu Ayten Gökçer, 2017'de felç geçirmişti. Gökçer, 84 yaşında hayatını kaybetti.

KIZI DUYURDU

Kızı Aslı Gökçer Oba, annesinin vefatını "Acı kaybımız... Merhum devlet sanatçısı, Prof. Dr. Cüneyt Gökçer'in eşi, Aslı Gökçer Oba'nın annesi, Kerem Oba'nın kayıncalidesi, Efe Rıza Zorlu ve Yonca Oba'nın anneannesi Ayten Gökçer 14.05.2024 günü hakkın rahmetine kavuşmuştur" sözleriyle duyurdu.

YARIN DEFNEDİLECEK

Ayten Gökçer'in cenazesi, 15 Mayıs Çarşamba günü Zincirlikuyu Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na eşi Cüneyt Gökçer'in yanına defnedilecek.

SİYASİLERDEN TAZİYE

302 Mülki İdare Amirinin görev yeri değiştirildi 302 Mülki İdare Amirinin görev yeri değiştirildi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ayten Gökçer'in vefatının ardından, "Yaşamını yitirdiğini büyük üzüntüyle öğrendiğim tiyatro ve sinemamızın unutulmaz isimlerinden Ayten Gökçer'e Allah'tan rahmet, ailesine ve sanat camiasına başsağlığı diliyorum" mesajını yayımladı.

İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da "Sinema ve tiyatromuzun değerli ismi Ayten Gökçer’in vefat haberini üzüntü ile öğrendik. Kendisine Allan’tan rahmet; ailesi, sevenleri ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: Editör Yazar