GÜNCEL

Bahçeli'den Akşener Erdoğan görüşmesi yorumu; Kamuoyu bilgilendirilmeli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Akşener-Erdoğan görüşmesinin ardından bugün yapılacak Erdoğan-Özgür Özel görüşmesiyle ilgili değerlendirmelerde bulunarak adeta iktidara mesaj verdi.

Abone Ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önemli siyasi isimlerle yaptığı ikili görüşmeler, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin gündeminde. Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti lideri Meral Akşener ile görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün de CHP lideri Özgür Özel ile bir araya gelecek. Bahçeli de bugün yaptığı MHP Meclis Grup Toplantısı konuşmasında Erdoğan'ın ikili temaslarına değinerek Cumhurbaşkanına mesaj verdi.

Bahçeli şunları söyledi;

"Erdoğan’ın ikili görüşmeleri çarpıtılıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız doğal olarak herkesle görüşebilir, konuşabilir, herkesi dinleyebilir. Bizce hiçbir mahsuru ve sakıncası yoktur. Bizim nazarımızda mahsurlu olan taraf, asla astarı olmayan söylentilerin gemi azıya alması, saçma sapan iddiaların azgınlaşmasıdır. Gerekirse kamuoyunu şeffaf ölçülerde bilgilenmek suretiyle kaynayan dedikodu kazanının basıncını düşürmek alternatif bir yol olarak değerlendirilmeli.

Son zamanlarda ülkemiz aleyhine iç ve dış tehditler gittikçe genişledi. Türkiye'yi karanlık operasyonların hedefi haline getirmek için ellerini ovuşturanlara taviz vermeyeceğiz. Allah muhafaza, tam tersi olursa milletimizin yüzüne bakamayız."

ÖZEL'E ELEŞTİRİ

"CHP'nin başındaki zat kendi kalesine gol üstüne gol atmaktadır. PKK'ya gıkını çıkaramayan, bölücü belediye başkanlarına en küçük tepkiyi gösteremeyen bir şahsın CHP genel başkanı olması başlı başına bir trajedidir. CHP ele geçirilmiş, Atatürk'le yollarını çoktan ayırmıştır."