BELEDİYE

Bakırköy’ün dönüşümü için engel kalmadı

İBB'nin Temmuz ay meclis toplantılarının üçüncüsünde kentsel dönüşümle ilgili önemli kararlar alındı. Bakırköy'deki kentsel dönüşüm planlarının oy birliğiyle onaylandığı toplantıda Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Ayşegül Ovalıoğlu söz alarak planların onaylanmasıyla ilgili memnuniyetlerini dile getirdi.

Abone Ol

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi Temmuz ayı toplantılarının üçüncüsünde Bakırköy’ü yakından ilgilendiren önemli bir karar oy birliğiyle kabul edildi.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Ayşegül Ovalıoğlu’nun da katıldığı İBB Meclisi Temmuz ayı üçüncü toplantısında Yeni Kentsel Dönüşüm kararlarını içeren plan oy birliğiyle kabul edildi.

OVALIOĞLU: EVİMİZ BAKIRKÖY DİYEREK YOLA ÇIKTIK

Oylamanın ardından kısa bir açıklama yapan Ovalıoğlu, “Evimiz Bakırköy diyerek çıktığımız bu yolda önemli bir kilometre taşını geride bıraktık. Aldığımız karar Bakırköy için çok önemlidir. Eminim artık Bakırköylüler rahat bir nefes alacak. Parsel birleştirme ve alan şartı aranmaksızın evlerimizi yenileyeceğiz. İlçemiz için yeni bir başlangıç olan bu kararın komşularımıza hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı. KENT YAŞAM HABER MERKEZİ