GÜNDEM

Balıkesir’de Kan Donduran Baba Cinayeti: 18 Yaşındaki Kızını Boğarak Öldürdü

Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaşanan dehşet verici olayda, 18 yaşındaki Eylem Sevilen, kendi babası tarafından boğularak öldürüldü. Korkunç cinayet, genç kızın annesi tarafından işten döndüğünde ortaya çıkarıldı. Katil zanlısı baba Murat Sevilen, cinayet sonrası evden kaçtı ancak kısa bir süre sonra polise teslim oldu.

Abone Ol

Olay, Gönen ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde, akşam saatlerinde meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Murat Sevilen, kızı Eylem Sevilen ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede şiddetlendi ve baba, kızını boğarak öldürdü. Olayın ardından Murat Sevilen, hızla evden kaçarak izini kaybettirmeye çalıştı.

ANNENİN GÖZYAŞLARI ARASINDA ORTAYA ÇIKAN CİNAYET

İşten dönen anne, eve girdiğinde hayatının en büyük şokunu yaşadı. Kızının cansız bedeniyle karşılaşan anne, hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, genç kızın yaşamını yitirdiğini belirledi. Eylem Sevilen'in bedeni, Gönen Devlet Hastanesi’ne, oradan da otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

KATİL ZANLISI BABA POLİSE TESLİM OLDU

Cinayet sonrası kaçan Murat Sevilen, vicdan azabına dayanamayıp polise teslim oldu. Zanlı baba, emniyetteki ilk ifadesinde kızını öldürdüğünü itiraf etti. Polis, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.