BELEDİYE

Beltur Burger’den yeni lezzet durağı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin gastronomi ve turizmdeki önde gelen iştiraki Beltur AŞ, burger konseptiyle hızla büyümeye devam ediyor

Abone Ol

Beltur Burger; Pendik, İdealtepe, Gazhane, Beşiktaş, Kemerburgaz ve yeni açılan Mecidiyeköy şubeleriyle burger tutkunlarına vejetaryen, vegan seçenekler ve özel ürünler sunarak her damak zevkine hitap ediyor. Yumuşacık ekmeği, geleneksel yöntemlerle hazırlanmış köftesi ve taptaze garnitürleri ile öne çıkan Beltur Burger, uygun fiyatlarla, yüksek kalitede ve yenilikçi menüleriyle tüm İstanbulluları lezzet yolculuğuna çıkarıyor.

BELTUR BURGER KAPINIZDA

Beltur Burger, teknoloji ve dijitalleşmeyi de yakından takip ediyor ve lezzetlerini online alışveriş kanalları aracılığıyla paket servisle kapınıza kadar getiriyor. Böylece İstanbullular hem şubelerde hem de evlerinde kolaylıkla ulaşabilecekleri burger deneyimini keyifle yaşayabiliyorlar. Beltur Burger, dönemsel olarak düzenlediği çeşitli kampanyalarla da herkesin erişebileceği menüler sunuyor. Bu kampanyalar ile hem lezzetli hem de bütçe dostu seçeneklerle İstanbulluların beğenisine sunuluyor. İdealtepe, Gazhane ve Mecidiyeköy burger şubelerinde ayrıca Beltur Kafe Plus konsepti de yer alıyor. Dileyenler, burgerlerinin tadını çıkardıktan sonra kafe bölümlerinde kahve ve çay keyfi yapma imkanı buluyor. Bu konsept, ziyaretçilere hem lezzetli bir burger deneyimi hem de rahatlatıcı bir kahve molası sunarak, konforlu bir yemek deneyimi sağlıyor.

YÜKSELEN LEZZET SERÜVENİ: 

Genişleyen şube ağı ve yenilikçi menüleriyle İstanbul'un burger haritasında önemli bir yer edinen Beltur Burger konsepti, kısa sürede İstanbullulardan büyük ilgi gördü. Beltur Kurumsal Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emir Sami İşmen, “Bu başarı büyük bir emeğin ürünü, amacımız her zaman güvenle tüketilebilecek ürünleri İstanbullularla buluşturmaya devam etmek. Menülerimizde 18 çeşit hamburger bulunuyor. Ayrıca vegan-vejetaryen beslenen misafirlerimiz ve çocuklar için de özel ürünler sunuyoruz. Menülerimizin yanında hot dog, çıtır brokoli, salata çeşitleri ve tatlılar gibi 14 farklı çeşit yan ürünümüz de var” ifadelerini kullandı.

KALİTE ODAKLI YAKLAŞIM

Beltur, yiyecek içecek sektöründe çeyrek aşırı aşan deneyim ve tecrübesiyle uluslararası kalite ve gıda güvenliği standartlarında İstanbullulara hizmet vererek modern ve klasik anlayışı harmanlıyor. Doğayı korumayı ve sürdürülebilirliği misyon edinen Beltur, bio-pipetler, bambu tek kullanımlık çatal-kaşıklar, atık kontrolleri ve kompostlama çalışmalarıyla sürdürülebilirlik alanında da önemli adımlar atıyor.