3.SAYFA

Bursa'da dehşet; Bir anne önce oğlunu sonra kendini kesti

Bursa'da bir anne, engelli oğlunun boğazını jiletle keserek öldürdükten sonra aynı jiletle kendi boğazını keserek intihar etti.

Abone Ol

Dün akşam saat 18.00 civarında, Yıldırım ilçesi Yiğitler Mahallesi E233 Sokak'ta meydana gelen olay dehşete düşürdü.

BABA KORKUNÇ MANZARAYLA KARŞILAŞTI

Akşam eve dönen Ahmet Özmen, eşi Ümran ve fiziksel engelli oğlu Yusuf Hakan Özmen'i banyoda kanlar içinde buldu. Şok içinde hemen polisi ve sağlık ekiplerini arayan baba, yardım istedi. Kısa süre içinde olay yerine gelen ekipler, Yusuf Hakan Özmen'in boynunda kesik olduğunu ve hayatını kaybettiğini tespit etti. Anne Ümran Özmen ise ağır yaralı olarak Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

ANNE OĞUL HAYATINI KAYBETTİ

Polislerin yaptığı inceleme sonucunda, Ümran Özmen'in oğlunun boğazını jiletle kestiği ve ardından kendine zarar vererek intihara teşebbüs ettiği belirlendi. Yusuf Hakan Özmen'in cesedi, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Hastaneye kaldırılan Ümran Özmen, yapılan tüm müdahalelere rağmen, olaydan beş saat sonra hayatını kaybetti. Anne ve oğlunun trajik ölümü, baba Ahmet Özmen'i yasa boğdu. Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.