3.SAYFA

Bursa'da yabancılardan grup halinde istismar

Bursa'da sosyal medyadan tanıştığı Firuz Naoubi'nin (20) evine giden E.T. (16) isimli kız çocuğu 4 kişinin istismarına uğradı.

Abone Ol

Bursa'da yaşanan olayda, 16 yaşındaki E.T., sosyal medyada tanıştığı Firuz Naoubi'nin (20) evine gittikten sonra kabusu yaşadı. Uyumak için girdiği odada elleri ve ayakları tutularak etkisiz hale getirilen E.T., gece boyunca Naoubi ve onun arkadaşları Naser Ahmed Azizi (37), Samet Ali Nazeri (21) ve Sufi Pivani (21) tarafından istismar edildi.

Sabah olduğunda, E.T.'nin mahallede tanınmaması için ona erkek kıyafeti giydirildi ve 200 lira verilerek evine gönderildi. Olayın ortaya çıkmasının ardından savcı, Naoubi ve arkadaşları için 20'şer yıla kadar hapis cezası istedi.

“YALVARMAMA RAĞMEN İSTİSMAR ETTİLER”

Genç kız yaşadıklarını şöyle anlattı;

"Geçtiğimiz ekim ayında sosyal medyada Firuz ile tanıştık. Kasım ayında buluşmaya karar verdik. O gün birlikte gezip, yemek yedik. Daha sonra beni evine davet etti. Ben de gittim. Burada, bana hiç bahsetmediği 3 arkadaşı vardı. Aklımdan kötü bir şey geçmedi. Sohbet ettikten sonra, kendimi kötü hissettiğim için odaya çekildim. Bu sırada içeri giren Firuz ve 3 arkadaşı, ellerimi ve kollarımı bir anda tutup, beni yatağa uzattılar. Yalvarmama rağmen gece boyunca bana cinsel istismarda bulundular. En fazla istismarı erkek arkadaşım yaptı. Sabah ise beni tehdit edip, bir miktar para vererek evlerinden gönderdiler. Onlardan şikayetçiyim."

SUÇLAMALARI REDDETTİLER

Tutuklu sanıklardan Naser Ahmed Azizi, E.T. ile Firuz ve Samet isimli arkadaşlarının isteği ile ilişkiye girdiğini söylerken, Firuz Naobi suçlamaları kabul etmeyip, gece boyunca evlerinde kalan E.T.'yi sabah gönderirken tanınmaması için kendisine erkek kıyafeti giydirip, 200 lira verdiğini belirtti. Sufi Pivani'nin avukatı Münevver Bilir de müvekkilinin olay tarihinde evde olmadığını söyleyerek, "HTS kayıtları incelendi. Mağdurun olay tarihini net olarak hatırlayamaması ve bu durumda 'Şüpheden sanık yararlanması' ilkesi üzerine saldırıda bulunanlar arasında müvekkilimin olmadığını belirtirim" dedi.