Tuzla'dan Şile'ye Yeşil Bir Sel: Ortak Çalışma Büyük Beğeni Topladı Tuzla'dan Şile'ye Yeşil Bir Sel: Ortak Çalışma Büyük Beğeni Topladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)’nin 2020 yılında başlattığı çiftçi destek programıyla birlikte İstanbul’un tarım arazilerinin yoğun olduğu ilçelerde önemli tarımsal faaliyetler gerçekleştiriliyor. Bunların başında gelen Çatalca’da Hasat Bayramı etkinliği düzenlendi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katıldığı etkinliğe Cumhuriyet Halk Partili ilçe belediye başkanları da katıldı.

AKGÜN: ONLAR FİDE YERİNE GÖKDELEN DİKMEYİ TERCİH ETTİ

Etkinliğe katılan bir başka isim Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, mikrofonumuza gerek Çatalca gerek Büyükçekmece'deki tarımsal faaliyetler konusunda önemli açıklamalar yaptı. Akgün, “Uygun ve sağlıklı ürünlerin sofralarımıza gelmesi aslında hükümetin sorumluluğunda ancak onlar 25 yıllık iktidarlarında fidan değil, gökdelen diktiler. Bu yüzden biz bu işi üstlendik ve kent tarımını İstanbul’da tekrar canlandırıyoruz. 2019’da Ekrem başkanımızın seçilmesiyle birlikte yeni bir düzen kuruldu. Bu düzenin meyvelerini işte bugün topluyoruz.” ifadelerini kullandı.

Editör: Editör Yazar