3.SAYFA

Dozerle daldı; Arnavutköy'de ceviz ağacı yüzünden ölümcül kavga çıktı

Arnavutköy'de ceviz ağacı yüzünden çıkan tartışma ölümcül bir kavgaya dönüştü. Kavgada iş makinesi kullanıldı.

Abone Ol

Arnavutköy’de, ceviz ağacından otomobile düşen cevizler nedeniyle komşu iki aile arasında çıkan kavgada bir taraf iş makinesiyle kalabalığa daldı. 

20 kişi yaralandı.

Loading...

İddiaya göre, sokaktaki ceviz ağacından düşen cevizler, park halindeki bir araca hasar verdi. Otomobilin sahibi ile ceviz ağacının sahibi arasında başlayan tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga, tüm aile bireylerinin sokağa çıkmasıyla taş ve sopalarla yapılan bir çatışmaya dönüşürken, bu arada kadınlar ve çocuklar da aldıkları darbelerle yaralandı. Taraflardan bir kişi iş makinesiyle kavgaya katılırken, bir diğerinin iş makinesinin altında kalmaktan son anda kurtulması olayın şiddetini artırdı.

İş makinesiyle sokakta park halindeki araçlara çarparak hasar veren sürücüye, çevredekiler taş ve sopalarla saldırarak durdurmaya çalıştı. Yaşanan olayda 20’ye yakın kişi, çeşitli yerlerinden yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Kavgaya, polis ekiplerinin olay yerine gelmesiyle birlikte son verildi. Tarafların birbirlerinden şikayetçi olduğu bu gergin anlar, çevredekilerin cep telefonlarıyla kaydedildi ve olayın boyutunu gözler önüne serdi.