BELEDİYE

Esenyurt Kent Konseyi’nde zafer Tuncer Dağ’ın

Ardahan Göleli iş insanı ve İstanbul Ardahan Kültür Evi Eski Başkanı Tuncer Dağ, Esenyurt Kent Konseyi Başkanı seçildi.

Abone Ol

Ardahanlıların yoğun olarak yaşadığı İstanbul’un en büyük ilçesi Esenyurt’ta Kent Konseyi Genel Kurulu yapıldı. Göleli iş insanı ve dernek yöneticisi Tuncer Dağ’ında aday olduğu seçime Ardahanlıların katılımı ise yoğun oldu.

ardahanhaber.com.tr'den Çiğdem Koçak'ın haberine göre, 29 Haziran Cumartesi günü Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Esenyurt Kent Konseyi Başkanlık seçiminde; Tuncer Dağ rakiplerine fark atarak, Kent Konseyi başkanı seçildi.

DAĞ: BİRLİKTE DAHA GÜZEL YARINLARA

Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, Kent Konseyi başkanı seçilen Tuncer Dağ’ı tebrik etti. Özer, “Esenyurt Kent Konseyi’nin Seçimli Genel Kurulu’nda yeni dönem başkanı seçilen Sayın Tuncer Dağ ve yönetim kuruluna başarılar dilerim. Bugüne kadarki çalışmalarından dolayı Sayın Mehmet Hanifi Kaya’ya ve yönetimine teşekkür ederim. Demokratik ve katılımcı yerel yönetimin en önemli araçlarından olan kent konseylerinin bu süreçteki rolünün değerli olduğuna ve Esenyurtumuza birlikte daha da güzel yarınlara taşıyacağımıza inanıyoruz. Geleceğimiz için Esenyurtumuza birlikte inşa edeceğiz” dedi.

TUNCER DAĞ KİMDİR?

1964 ardahan İli Göle İlçesi Serinçayır Köyünde dünyaya gelen Tuncer Dağ, İlk Okulu Serinçayır Köyünde, Ortaokulu Köprülü Beldesinde ve Liseyi Göle İlçesinde okuduktan sonra 1981 yılında ailece İstanbul’a göç etti. Muhasebe Eğitiminde sonra 1987 yılında Muhasebe Ofisi açarak çalışmaya başladı. Muhasebecilikten yanı sıra şair ve yazarda olan Tuncer Dağ’ın 2000 dolayında yayınlanmış araştırma ve makaleleri ile yayınlanmış bir kitabı bulunmaktadır. Tuncer Dağ sırası ile Yeşilesenyurt Spor Kulübü Başkanlığı, Alpaslan İlkokulu Dernek Başkanlığı, Serinçayır Dernek Başkanlığı, Göle Dernek Başkanlığı, Büyükçekmece Mali Müşavirler Birliği Başkanlığı, CHP Kıraç Belde Başkanlığı, İstanbul Ardahanlılar Kültür Evi Başkanlığı ve son olarak da Esenyurt Kent Konseyi Başkanı seçilmiştir. KENT YAŞAM HABER MERKEZİ