EKONOMİ

Esnafa elektrik faturası desteği; “Esnafımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz”

Sefaköy Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası, sosyal bir sivil toplum kuruluşu olarak adından söz ettirmeye devam ediyor. Sait Yüksek başkanlığındaki oda, yüksek enflasyonist ortamda esnafı maddi olarak destekleyerek ayakta kalmalarını ve dolayısıyla ülke ekonomisinin sürdürülebilirliğini korumaya yönelik faaliyetlerine devam ediyor.

Abone Ol

Alışılagelmişlerin dışında sivil toplum kuruluşları faaliyetlerini bambaşka bir boyuta taşıyan Sefaköy Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Sait Yüksek başkanlığında ülke ekonomisi üzerindeki enflasyonist baskıyı esnaflar özelinde sübvanse etmeye çalışıyor. Oda, üyelerine her türlü maddi ve manevi destek için kolları sıvamış durumda.

YENİ DESTEK; ELEKTRİK FATURASI YARDIMI GELİYOR

Sefaköy Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası, üyelerine yönelik çok çeşitli destek programları sunuyor ve esnafın dokunulmayan bir sorununu bırakmıyor. Oda Başkanı Sait Yüksek, bu ay oda üyesi esnaflara elektrik faturası desteği sağlanacağını açıkladı. Yüksek, önümüzdeki ay okulların açılma tarihinin de yaklaşması sebebiyle kırtasiye desteği ve bir sonraki ay da eğitimde fırsat eşitliği kapsamında burs desteği sağlanacağını belirtti.

“ESNAF RAHATLARSA TÜKETİCİ DE RAHATLAR”

Yüksek, "Odamızın maddi imkanları çerçevesinde, oda üyelerimizi artan enflasyona karşı desteklemeye devam edeceğiz. Çünkü esnafın rahatlaması demek tüketicinin daha uygun fiyatlarla karşılaşması demek olduğunu biliyoruz." dedi. Bu desteklerle, ekonomik zorluklarla mücadele eden esnaf ve sanatkarlara bir nebze de olsa yardımcı olmayı amaçladıklarını ifade etti.

Yüksek, "Elektrik faturası desteğimizin ardından, kırtasiye ve burs destekleriyle üyelerimizin yükünü hafifletmeyi hedefliyoruz" diyerek, oda üyelerine destek olmaya kararlı olduklarını vurguladı.

ODANIN FAALİYETLERİ BOYUT DEĞİŞTİRDİ

Sait Yüksek’in başkanlığına seçilmesinin ardından üye sayısının 10 kat arttığı Sefaköy Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası, düğünler, hasta ziyaretleri, gıda yardımı, uygun faizli kredi bulma, üretim için hammaddeyi uygun fiyatlarla üreticiye ulaştırma gibi ayrıcalıkların yanı sıra faaliyete geçirdikleri sefakoybirlesikesnafodasi.org.tr adresi üzerinden odaya kayıt olan esnaflara ücretsiz reklam yapma fırsatı da sunuyor. Fazıl Anıl Kılıçlı