Mahalle Buluşmalarında ilçedeki komşularıyla buluşan Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen, verdiği sözleri kısa sürede yerine getirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Rami Cuma ve Rami Yeni mahalle buluşmalarında Rami Pazartesi Pazarı’nın kurulmasından dolayı oluşan trafik yoğunluğunun azaltılması ile ilgili talepler doğrultusunda yol, minibüs şoförleri için demir bariyerle ayrılarak park yerleri oluşturuldu.

Rami Cuma ve Rami Yeni Mahallesi’nde yapılan mahalle buluşmasında vatandaşlardan Rami Pazartesi Pazarı’nın kurulmasından dolayı oluşan trafik yoğunluğunun azaltılması ile ilgili yoğun bir talep gelmişti.

Silivri'de kaçak yapılarla mücadele sürüyor Silivri'de kaçak yapılarla mücadele sürüyor

RAMİ’DE TRAFİKTE YENİ DÜZENLEME

Gelen talep üzerine Eyüpsultan Belediyesi Trafik Zabıta ekipleri, oluşan trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla minibüs şoförleri için yolu demir bariyerle ayırarak park yerleri oluşturdu. Oluşturulan yolcu indirme bindirme alanları sayesinde vatandaşlar minibüslere rahatlıkla inip binerken, trafik de rahatlamış oldu. Trafik zabıta ekipleri gün boyu alanda trafik akışını sağlarken, minibüs harici parklanma yapan araçlara ise cezai işlem uygulandı.

HEM VATANDAŞ HEM DE MİNİBÜS ESNAFI UYGULAMADAN MEMNUN

Rami halkı uygulamadan son derece memnun kalırken, minibüs şoförleri de Başkan Özmen’e teşekkür ederek, yapılan düzenlemeden duydukları memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi:

“Çok memnunuz, bizi çok rahatlattı. Yolcu indirip bindirirken çok sıkıntılar yaşıyorduk. Yol çok tıkanıyordu, vatandaş da biz de çok rahatsız oluyorduk. Böyle olması çok güzel oldu.”

İSLAMBEY CUMA PAZARININ KURULDUĞU GÜNLERDE TRAFİK DÜZENLEMESİ 

Öte yandan Silahtarağa ve Eyüp Merkez Mahalle Buluşması’nda yine vatandaşlardan gelen talep üzerine İslambey Cuma Pazarı’nın kurulduğu günlerde oluşan trafik yoğunluğunun azaltılması amacıyla trafik düzenlemesi yapıldı.

Eyüpsultan Belediyesi Trafik Zabıta ekipleri İslambey Caddesi’nde farklı noktalara yerleştirdikleri demir bariyerlerle trafik akışını sağlarken, uygunsuz araç parklanma yaparak yaya geliş ve geçişine engel olan araç sahiplerini uyardı.

Editör: HABER MERKEZİ