3.SAYFA

Fatih'te şok görüntü; Kızın kafasını kesip surlardan aşağıya atladı

Fatih'te iddiaya göre bir şahıs, bir kadının kafasını kestikten sonra surlardan kendisini aşağıya atarak intihar etti.

Abone Ol

İstanbul'da şok görüntüler. Fatih'te bir kişi, iddiaya göre bir kızın kafasını kestikten sonra surdan atladı. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ve güvenlik güçleri sevk edildi.

Loading...

Derviş Ali Mahallesi Fevzipaşa Caddesi'nde saat 16.00'da meydana gelen olayda Edirnekapı surlarının üzerine çıkan Semih Çelik, İkbal Uzuner'in bıçakla başını kesip aşağı attı. Ardından boğazına ip geçiren Çelik surlardan atladı. Çelik'in Eyüpsultan'da saat 15.30'da da Ayşenur Halil'i öldürdüğü ortaya çıktı. 

İddiaya göre kızın kesik kafası;

Gazeteci Rojda Altıntaş olayın detaylarını şöyle açıkladı;

Genç kadını parçaladığı düşünülen Semih Çelik, intihar değil düşme sonucu ölüyor. Olay saat 16.00 sıralarında Fatih, Derviş Ali Fevzipaşa Caddesi'nde yaşandı. Olay yerine gelen ekipler, surların tepesinde bir kişinin boynundan iple asılı ve elinde bıçakla durduğunu gördü. Şahsın, kısa süre sonra ipin kopması sonucu surlardan aşağı düştüğü öğrenildi. Hastaneye kaldırılan Çelik öldü. Kimliği İkbal Uzuner olarak belirlenen bir kadın, sırtüstü yatırılmış ve ölü halde bulundu. Kadının vücudunda çeşitli kesikler olduğu ve bazı parçaların surlardan aşağıya atıldığı tespit edildi.

Polis ilk notunda olayı, “şahsın boynundan iple taşa asılı vaziyette elinde bıçakla durduğu şahıs kısa bir süre sonra surdan ip kopması neticesinde düşer” şeklinde yazdı. Şu an intihar olduğu söyleniyor. Bu detay çok önemli olmasa da bugün İstanbul’da 2 kadın 1 erkek tarafından öldürüldü!