BELEDİYE

Gazetecilerden Güzel’e 24 Temmuz daveti

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, Basın Platformu tarafından düzenlenen 24 Temmuz Basın Bayramı etkinliğine katılımı için davet edildi.

Abone Ol

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel'i ziyaret eden basın mensupları, etkinlikleri hakkında bilgi vererek katılımını rica etti.

TANIŞ 24 TEMMUZ’UN ÖNEMİNE VURGU YAPTI

Basın Platformu adına yapılan ziyarette konuşan Remzi Tanış, Basın Bayramı'nın önemine vurgu yaparak, basının özgürlüğü ve haber alma hakkının önemini belirtti. Etkinliğe 100’ün üzerinde basın mensubunun katılacağını dile getiren Tanış, nezaketi için Başkan Erhan Güzel’e teşekkür etti.

Başkan Erhan Güzel ise davetten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, basının demokrasinin temel taşı olduğunu ve bu tür etkinliklerin önemine inandığını belirtti. Güzel, basın mensuplarıyla bir araya gelerek, fikir alışverişinde bulunmanın önemli olduğunu vurguladı.

24 Temmuz Basın Bayramı, basın çalışanlarının mesleklerini icra ederken karşılaştıkları zorluklara dikkat çekmek ve basın özgürlüğünü vurgulamak amacıyla her yıl kutlanan bir gün olarak biliniyor. Sümeyra Duğan