BELEDİYE

Gelecek İçin El Ele: Bakırköy Belediyesi Vatandaşla Buluştu!

Bakırköy Belediyesinin, 2025-2029 dönemi stratejik plan hazırlık çalışmaları kapsamında vatandaş buluşmaları devam ediyor. Ataköy'deki Sanatçılar Parkı'nda düzenlenen buluşmada konuşan Bakırköy Belediye Başkanı Doç.Dr. Ayşegül Ovalıoğlu, “Sizlerin fikirlerini almak bizler için çok önemli. Yeni dönemde Bakırköy'ün geleceğini birlikte planlayacağız" ifadelerini kullandı.

Abone Ol

Bakırköy'de, 2025-2029 dönemi stratejik plan hazırlık süreci devam ediyor. Bu kapsamda vatandaşların  ilçeye değer katacak önerilerini almak için "Evimiz Bakırköy'ü Birlikte Planlıyoruz" etkinliği düzenlendi. Vatandaşlar, Bakırköy'ün yeni dönemine ilişkin düşüncelerini hazırlanan dilek ağacı ve gelecek çemberine yazdı. Toplanan dilek ve öneriler yeni dönemin stratejik planına ışık tutacak. Etkinliğin ardından Emek Demir konseri düzenlendi. Konsere katılan vatandaşlar keyifli bir akşam geçirdi. 

"SİZLERİN FİKİRLERİNİ ALMAK BİZLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

Bakırköy'ün geleceğini belirlemek için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade eden Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu,  “Sizlerin fikirlerini almak bizler için çok önemli. Yeni dönemde Bakırköy'ün geleceğini birlikte planlayacağız. Bütün taleplerinizi aldık. En kısa sürede stratejik planımızı oluşturup  Bakırköy'ü yeniden hakettiği yere taşıyacağız" ifadelerini kullandı.