Zafer Partisi, Küçükçekmece ilçe kongresini coşkulu bir atmosferde gerçekleştirdi. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği kongreye, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da bir mesaj göndererek destek verdi. İlçe Başkanı Mustafa Güngör tek aday olarak girdiği kongrede güven tazeledi.

Partinin Küçükçekmece İlçe Başkanlık binasında düzenlenen Küçükçekmece 2. Olağan İlçe Kongresi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Kongrenin divan başkanlığını Kurucular Kurulu Üyesi Mehmet Akif Cenkci, divan kâtipliklerini ise Firuzan Taş ve Yaşar Öztürk yaptı. Mevcut başkan Mustafa Güngör’ün tek aday olduğu kongreye, Zafer Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Mehmet Çağlar Özgür, Kadıköy İlçe Başkanı Asuman Taş, Esenler İlçe Başkanı Ayşegül Erdoğan, Büyükçekmece İlçe Başkanı Alpaslan Gürakar, İstanbul İl yöneticileri Betül Sarısu, Figen Tokmak, Oğuzhan Sancar, Nilgün Arslan, Sezen Çayıroğlu ve geçmiş dönem Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Emre Met ile Bahçelievler Belediye Başkan adayı Ulaş Öztürk de katıldı.

GÜNGÖR: OYUNU ARTIRMIŞ OLAN TEK PARTİYİZ

15 Temmuz gecesi görevli emniyet müdür yardımcısı: O gece ortalıkta yoklardı 15 Temmuz gecesi görevli emniyet müdür yardımcısı: O gece ortalıkta yoklardı

Kuruluştan beri ilçe başkanlığını yürüten Mustafa Güngör, kullanılan oyların tamamını alarak yeniden ilçe başkanı seçildi. Kongrede konuşma yapan Başkan Mustafa Güngör, "Küçükçekmece'de partimize olan destek bizi gururlandırıyor. Cumhurbaşkanı adaylığı imza kampanyası döneminde 2638 imza ile Türkiye’de en çok desteği Küçükçekmece’den aldık. Genel seçimlerde İstanbul üçüncü bölgenin en çok oy alan ilçesi olduk. Yerel seçimlerde ise Küçükçekmece’de kazanan CHP dışında oyunu artırmış olan tek partiyiz. Bu başarıyı sağlayan yönetim kuruluma teşekkür ediyorum. Yarından itibaren yeni bir sürece giriyoruz. Her bir üyemizden en az bir üye kazandırmasını talep edeceğiz. Ülkenin kaçak göçmen istilası sorununa karşı verdiğimiz mücadelede kaybedecek tek bir günümüz dahi yok. Milletimizi uyandıracağız, istilayı durduracağız, kaçakları yollayacağız. Zafer’e gönül vermiş her bir arkadaşımızla birlikte, ülkemizi daha iyi bir geleceğe taşıyacağız. Bugün burada bizimle olan ve desteklerini esirgemeyen tüm partililere teşekkür ediyorum." Dedi.

Zafer Partisi Küçükçekmece İlçe Yönetim Kurulu ve İstanbul İl delegeleri şu isimlerden oluştu;

YÖNETİM KURULU: Emre Met, Gökhan Dizmen, Onur Demir, Şahin Bilir, Rasim Ese, İlhan Serbest,  Zeynep Merve Sevimli, Uğur Akyüz, Alper Gün, Halime Erdemir, Kerem Lokman Cenk, Can İrdemen, Muhammet Tünek, Tülin Kutluer, Berkan Nalbanter, Zafer Karayel, Alp Avcı, Lamia Öktül, Ergün Dursun, Meltem Karakuş, İsmail Yılmaz Ekici, Ozan Yamak, Refik Can Bayrakçı, Saim Baltu, Ufuk Sazcı, Nadire Korkmaz, Cem Elmas, Yavuz Takmaz, Selahaddin Akdin, Tayfun Sağır, Yunus Eldemir.

İL DELEGELERİ : Ali Dinçer Çolak, Mustafa Hakan Akşit, Mustafa Güngör, Emre Met, Namık Öztürk, Mehmet Çağlar Öztürk, Hakan Çelen, İlknur Güngördü Akarlar, Nilgün Arslan, Nezih Özer, Gökhan Dizmen, Onur Demir, Şahin Bilir, Rasim Ese, İlhan Serbest Uğur Akyüz, Muhammet Tünek, Zeynep Merve Sevimli, Kerem Lokman Cenk, Alp Avcı, Alper Gün, Halime Erdemir, Meltem Karakuş, Zafer Karayel Berkan Nalbanter, Tayfun Ercan, Oğuzhan Sancar, İsmail Yılmaz Ekici, Betül Sarısu, Tülin Kutluer, Can İrdemen, Ozan Yamak, Davut Cüneyt Çınar, Ergül Dursun, Ahmet Hilmi Yılmaz, Serap Akbey, Elif Ayten Karaca.  TAYFUN ERCAN- KENT YAŞAM

Editör: Editör Yazar