Sinan Oğan'ın, sevgilisi M.Ö.'ye cinsel saldırıda bulunduğunu öne süren ve siyasi şantajla suçlanan eski uzman çavuş S.B.'in ilginç iddiaları sürüyor. S.B, bu kez Oğan'ın kız arkadaşına çok farklı bir konuda dersler verdiğini söyledi.

BDDK Başkan Yardımcısının düğününde banka müdürlerinden takı şov BDDK Başkan Yardımcısının düğününde banka müdürlerinden takı şov

"METAFİZİK ORDUNUN KOMUTANI"

Veryansın TV'nin haberine göre, S.B. Sinan Oğan ile M.Ö. arasında TÜRKSAM’da yapılan derslerde, Oğan’ın M.Ö.’ye ‘metafizik istihbarat’ konusunda dersler verdiğini, söz konusu derslerden birinde Oğan’ın ‘Ben metafizik alemde bir ordunun komutanıyım’ dediğini iddia etti.

S.B. “Kızın metafizik istihbaratla ilgili çalışmaları var. Sinan Oğan kıza(M.Ö.’ye) bu konuyla ilgili ders veriyormuş. Metafizik üzerine çok iyi eğitimi var. Saçma gelecek ama şuradan şuraya gitmek nasip olmasın. (Sinan Oğan’ın) kıza (M.Ö.’ye) söylediği kelime şu; ‘Ben metafizik alemde bir ordunun komutanıyım, ülkemize gelebilecek iç ve dış tehditlere karşı o orduyla müdahale ediyorum. Böyle de sapkın bir düşünce. Kız da metafizik aleme o kadar meraklı ki bunu yiyor. “ ifadelerini kullandı.

Editör: Editör Yazar