Iğdır’da  1. Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Sula, "İnsanın Yolculuğu" isimli konferans verdi. Iğdır Emniyet Müdürlüğünün davetlisi olarak Iğdır’a gelen 1. Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Sula, Kültür Merkezinde Iğdırlılara öğrencilere "İnsanın Yolculuğu" isimli konferans verdi.

Kültür Merkezi'ndeki program, Polis Başmüfettişi, 1. Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Sula'nın özgeçmişini anlatan belgesel ile başladı. Ardından sahneye çıkan Ahmet Sula, konferans sunumunu gerçekleştirdi.

Programda, Türk Polis Teşkilatında farklı görevlerde bulunan Polis Başmüfettişi, 1. Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Sula, meslek ve sanat hayatında edindiği kazanımları anlattı.

Polis koleji eğitimi sonrası 36 yıl Türk Polis Teşkilatında farklı görevlerde bulunan, resim, şiir ve hat alanında çalışmalar yapan Sula, insanlara  değerli olduklarını hissettirmek, insani görevlerine dair sorumluluklarını artırmak, moral ve motivasyonlarını yüksek tutmalarına katkı sağlamak amacıyla "insan ancak kendi emeğidir" sloganıyla sunum yaptı.

Sula, konferansta kendi yazdığı "Kimsin" adlı şiirini de okudu.15 Temmuz Hain darbe girşimiyle ilgili hazırladığı videyu izlettirerek Vatan hainleri insanları dindarım diye  kandırarak işte gördüğünüz bu darbe girişimini yapmıştır. Türk milleti de birlik içinde bu darbeye karşı koymuştur. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız vardır. Çevremiz ateş çemberi  ”dedi.

“Okullar Kirli, Öğrenciler Sağlıksız!” Eğitim-İş’ten Hijyen ve Güvenlik Talebi “Okullar Kirli, Öğrenciler Sağlıksız!” Eğitim-İş’ten Hijyen ve Güvenlik Talebi

Iğdır valisi Ercan Turan’da yaptığı konuşmada “Bu kadar kişinin dikkatini canlı tutup, insanın yüreğine dokunan az kişi bulunur. Kendisine tüm katılımcılar adına teşekkür ediyorum." dedi

Konferans sonrasında Iğdır valisi Ercan Turan, Cumhuriyet başsavcısı Meriç Dede, Emniyet Müdürü Erden Sakarya Ahmet Sula'ya çiçek ve plaket takdim etti.

Konferansa, Iğdır valisi Ercan Turan, Cumhuriyet başsavcısı Meriç Dede, Emniyet Müdürü Erden Sakarya, Jandarma  Komutanı Nihat Özkök, AK Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz  vatandaşlar polisler öğrenciler katıldı.

Editör: HABER MERKEZİ