3.SAYFA

İzmir'de 13 yaşındaki erkek çocuğa zincirleme istismar iddiası

İddiya göre İzmir'de 13 yaşındaki B.A. mahalle kahvesine gidip gelmeye başladıktan sonra hayatının en zor dönemini yaşadı. 13 yaşındaki erkek çocuğuna zincirleme istismar yapıldığı iddia ediliyor.

Abone Ol

İddiaya göre İzmir Narlıdere’de Türkiye gündemine oturabilecek bir olay yaşandı. 13 yaşındaki erkek çocuğuna zincirleme şekilde istismarda bulunulduğu iddia ediliyor.

Halk TV'den Seyhan Avşar'ın haberine göre, B.A. isimli erkek çocuk İzmir'in Narlıdere ilçesinde yaşıyordu. Karıştığı bir kavga nedeniyle okula gitmeyen B.A., sadece sınavlara giriyordu.

KAHVE ORTASINDA YETİŞKİN İÇERİK

B.A. mahalle kahvesine gidip gelirken 69 yaşındaki M.B. ile tanıştı. M.B., kahvenin ortasında bütün gün pornografik görüntüler izliyordu. Bir gün bu videoları B.A.'ya da gösterdi.

EVİNE ÇAĞIRDI

Bu olayın üzerinden iki hafta geçmeden M.B. çocuğu evine çay içmeye çağırdı. İddialara göre; eve giden B.A. çay içmeyi beklerken M.B. tarafından ilaç içirildi. B.A. bir süre sonra şiddetli sarsıntı ve baş dönmesi yaşadı. Yürüyemeyecek hale geldi. M.B., yarı baygın haldeki çocuğa tecavüz etti.

YARDIM BEKLEDİĞİ KİŞİ ŞANTAJ YAPTI

Yaşadıklarına dayanamayan çocuk bu durumu kahvedeki E.G. ile paylaştı. Çocuğu kurtarması gereken İddialara göre; E.G., B.A.'ya "Sana tecavüz ederken onu videoya çekip parasını alacağız. Sonra seni en kral hastaneye götüreceğim. Psikolojik tedavi görürsün" dedi. B.A. kabul etmeyerek kahveyi terk etti. E.G. bu kez, "Her şeyi ailene anlatırım" diyerek çocuğu tehdit etti.

TECAVÜZE UĞRARKEN KAYDA ALIP PARA İSTEDİLER

E.G., yanına arkadaşları M.S. ve Ş.E.'yi alarak bir plan yaptı ve çocuk 69 yaşındaki adamın tecavüzüne uğrarken aynı mahalleden insanlar onu gizlice kameraya aldılar ve görüntüler karşılığı 5 milyon TL istediler.

UYKUSUNDAN UYANDIRIP TECAVÜZ ETTİ

İddialar göre; E.G.’nin cezaevinden yeni çıkmış kardeşi S.G. de çocuğun evine yatıya gitti ve gece 03.00 civarı uyandırdığı çocuğa onların evinde tecavüz etti.

“SEKS GRUPLARINA GÖTÜRECEĞİM”

Çocuğun yaşadıklarını duyan E.G.'nin arkadaşı M.A. da istismar zincirine katıldı. B.A.’ye yönelik cinsel eylemde bulunan Aslan, "Seni seks gruplarına götüreceğim" diyerek çocuğa 3 bin TL para vermek istedi. Ancak çocuk kabul etmedi.

79 YAŞINDAKİ ŞAHIS DA KATILDI!

Olaylar yaşanırken 79 yaşındaki H.A., B.A’ya "Gel senle konuşacağız. Bana her şeyi anlattılar" dedi. B.A. H.A’nın onun evine gitti. Bu evde de B.A. cinsel istismara maruz kaldı.

Yaşadıklarına dayanamayan B.A. olanları bir arkadaşına anlattı. Arkadaşı ise kuzenine. Olay böylelikle ortaya çıktı. 24 Mayıs 2024 tarihinde B.A.'nın ailesinin şikayeti sonucu olayda ismi geçen herkes gözaltına alınıp tutuklandı.

ANNE EVLERİNİ YAKTI!

Çocuğunun yaşadıklarını duyunca kahrolan anne ise 2 şüphelinin evini yaktı, kahvenin camlarını aşağı indirdi. O anne şimdi sanık.