3.SAYFA

Kahramanmaraş'ta skandal olay; Çobanı döven kadın gündemde

Kahramanmaraş'ta yaşanan skandal olayda iddiaya göre bir kadın, kendisine alkol almaya gitmeyen zihinsel engelli bir çobanı darp etti.

Abone Ol

Kahramanmaraş'ın Andırın İlçesi Çokaklı bölgesinde bir kadının zihinsel engelli çoban iddiaya göre alkol almaya gitmediği gerekçesiyle bir kadın tarafından dakikalarca dövülerek işkenceye maruz kaldı.

Loading...

Bir çeşmenin başında yaşanan olayda kadınlardan biri önce elini çeşmenin havuzunda ıslatıp daha sonra çıbana tokatlar attı. Ardından elindeki sopayla çobanının bacaklarına, karnına ve kafasına defalarca vurduğu görüldü. Çobanını çığlıklarına aldırış etmeyen kadının arkadaşı ise o anları cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

GÖZALTINA ALINDILAR

Kahramanmaraş Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Andırın ilçesinde N.Y'nin darbedilmesine ilişkin sosyal medya üzerinden videonun paylaşıldığı belirtildi.

Kafası ve vücudunun değişik yerleri sopa kullanılarak darbedilen N.Y'nin Andırın Devlet Hastanesinden darp raporu aldığı dile getirilen açıklamada, "N.Y, kendisini darbettiğini iddia ettiği M.G. ve S.G'den şikayetçi olmuştur. Darbeden şahıslar, mevcutlu olarak adliyeye sevk edilmiştir." ifadeleri kullanıldı.