BELEDİYE

Kartal'da Su Baskınlarına Son: Yeni Hat Çalışmaları Başladı

Kartal Belediyesi’nin ilçenin 20 mahallesinde yürüttüğü ‘Pırıl Pırıl Kartal’ kapsamındaki çalışmalar büyük bir hızla devam ederken, diğer yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yürüttüğü yağmur suyu hattı çalışmaları da devam ediyor.

Abone Ol

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Kartal Belediyesi ekiplerinin ortak çalışmalarıyla Kartal Uğur Mumcu Mahallesi Akşemsettin Caddesi ile Nurçiçeği Caddesi’ni birbirine bağlayan sokakta yağmur suyu hattı çalışmaları büyük bir hızla ilerliyor. Bölgedeki sitelerin bodrum katlarında yaşanan su baskınlarını önlemek amacıyla başlatılan bu çalışma ile vatandaşların olumsuz hava koşullarından en az zarar görmesi sağlanacak. İki caddeyi bağlayan yağmur suyu hattı çalışmaları kalan 80 metrelik hat bittikten sonra tamamlanacak. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte olumsuzlukların önüne geçilmesi amaçlanıyor.

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL, ÇALIŞMALARI YERİNDE TAKİP ETTİ

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Nurçiçeği Sokak’ta yapılan çalışmaları yerinde inceledi ve bilgi aldı. Başkan Yüksel, bölgedeki vatandaşlarla sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi. İlçe genelinde çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini ve hangi noktada sorun var ise zaman içinde bu alanlarla ilgili çalışmaların da yapılacağını dile getirdi.