Kur’an-ı Kerim’le Atatürk’e saldırmıştı; Valilikten açıklama geldi Kur’an-ı Kerim’le Atatürk’e saldırmıştı; Valilikten açıklama geldi

Gerçek Gündem Genel Yayın Yönetmeni Seyhan Avşar’ın paylaştığı korkunç iddia, magazin ve hukuk dünyasında şok etkisi yarattı. Avşar’ın açıklamasına göre, yürütülen bir teknik takip sırasında bebeklerin hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Ancak iddialar bununla da sınırlı değil; kolluk kuvvetlerinin, olay anında teknik takibi sürdürmesine rağmen, savcıya bilgi vermediği öne sürülüyor.

Seyhan Avşar'ın açıklamasına göre, bebeklerin hayatını kaybetmesine yol açan olaylar sırasında savcıya bilgi verilseydi, müdahale edilip bir operasyon yapılabilecekti. Ancak kolluk güçlerinin bu süreçte savcıyı bilgilendirmediği ve bu nedenle bebek ölümlerinin önlenemediği iddiası ortalığı karıştırdı.

Avşar, sosyal medyada paylaştığı açıklamasında, “Teknik takip sırasında bebekler ölmüş. Savcı kişileri anlık dinleyemez ama kolluk dinlemiş, haber vermemiş. Haber verilseydi ara operasyon yapılırdı,” diyerek kamuoyunu bilgilendirdi.

Bu iddiaların ardından gözler hem savcılığa hem de kolluk güçlerine çevrildi. Yetkililerin konuyla ilgili açıklama yapması beklenirken, sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüyor. Bu ihmalle ilgili geniş çaplı bir soruşturma açılacağı ve olayın tüm boyutlarıyla aydınlatılacağı tahmin ediliyor.

Resim

Editör: Editör Yazar