GÜNDEM

Küçükçekmece'de Taksi Bulamayan Kişi Silahla Saldırdı

İstanbul Küçükçekmece'de yaşanan bir olayda, taksi sormaya giden bir kişi, "taksi yok" cevabını aldıktan sonra taksi durağına silahlı saldırıda bulundu. Olay, dün saat 16.00 sıralarında Fatih Mahallesi'nde meydana geldi.

Abone Ol

Edinilen bilgilere göre, ismi öğrenilemeyen şahıs, taksi durağına gelip araç olup olmadığını sordu. Durak çalışanı, o anda taksi bulunmadığını söyleyince, şahıs oradan ayrıldı. Ancak bir saat sonra silahla geri dönen aynı kişi, durağa doğru ateş açtı. Durak çalışanlarından biri, saldırganın üzerine atlayarak daha fazla ateş etmesini engelledi.

Neyse ki olayda kimse yaralanmazken, saldırgan durak çalışanları tarafından etkisiz hale getirilerek olay yerine gelen polis ekiplerine teslim edildi. Polis, olay yerinde inceleme yaptı ve soruşturma başlattı.

Taksi durağı başkanı Aydın Kılınç, "Birisi gelip taksi sordu, o anda aracımız yoktu. Beklemesini söyledik. Sonra geri dönüp silahla ateş etmeye başladı. Neyse ki kimse yaralanmadı, ama üç el silah sesi duyduk. Polis 2 boş kovan buldu" şeklinde açıklamada bulundu.