Selahattin Demirtaş'ı ziyaret eden Özgür Özel'den flaş açıklama
Edirne F Tipi Cezaevinde eski HDP genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı ziyaret eden CHP lideri Özgür Özel açıklama yaptı.

Ziyaret öncesinde Demirtaş'ın avukatları, Demirtaş'ın kitabını ve yazdığı çağrı metnini Özgür Özel'e teslim etti.

 

Özel'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

* Sayın Demirtaş bir çağrı metni verdi bana. Toplumsal barış için kadına şiddetin durdurulması gerektiğini ve hepimizin bunun için çabalaması gerektiğini söylüyor. Bana son kitabını hediye etti Demirtaş, orada da 'içimizdeki erkek'ten bahsediyor. Türkiye'de insanlar birbirini sevdikten toplumsal barışı içselleştirdikten sonra, -nasıl 100 yıl önce çok güzel olmuştu yine çok güzel olacak.

* Barış konusu görüşülecekse tüm aktörler çok önemlidir ancak Demirtaş'ın öneminin altını çizmek gerek. Bahçeli'nin Erdoğan'ın bize, DEM'e söylediklerini biliyorsunuz. Kimse siyasi kaygılarla böyle şeyler yapmasın."

* Bu ziyaret siyasi anlamı olan bir ziyarettir. İlk yüzyılda yapamadıklarımızı hep biirlikte onaracağız. Demirtaş'la birlikte memleketin tüm sorunlarını konuştuk.

Cübbeli Ahmet'ten Öcalan tepkisi; Apo dinsiz kitapsızın biri Cübbeli Ahmet'ten Öcalan tepkisi; Apo dinsiz kitapsızın biri

Kişiler öldüklerinde öbür dünyaya veballe gidiyorsa en çok veballe giden Fetullah Gülen'dir... Koca bir sermaye bıraktı ardında tetikte olmak lazım. Kurucusu öldü örgüt ortada duruyor.... 

Yenidoğan çetesine adı karışan hastaneler hakkında konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel "Yenidoğan çetesi'ne alan açan hastaneler devletin malı olsun" dedi.

Editör: HABER MERKEZİ