Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarıldığını duyurmuştu. Bu açıklamanın ardından tatil planı olmayan vatandaşlar bile tatil planlamaya başladı.

ÖZDAĞ'DAN YUNANİSTAN UYARISI

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da farklı bir konuya değinerek, tatil yapacaklara Yunan adalarını tercih etmemeleri yönünde bir çağrı yaptı. Özdağ, 'Yunan adalarında yemek içmen Türkiye'den daha ucuz' başlıklı bir haber küpürünü paylaşarak, "Böyle olsa bile lütfen unutmayın, Ege yani Adalar Denizi’nde onlarca adamız Yunan ordusunun işgali altında iken Yunan Adalarında harcayacağınız her Avro Yunan ordusuna yakıt ve cephane olarak gidecektir. İşgalci Yunan’a para aktarma, tatilini ülkende yap." dedi.

Ortak Akıl Zirvesi Esenyurt'ta Gerçekleşti Ortak Akıl Zirvesi Esenyurt'ta Gerçekleşti

BAZI KULLANICILAR ÖZDAĞ'A TEPKİ GÖSTERDİ

Yerli işletmelerin 'kazıkçı' olduğunu dile getiren bazı isimler, Özdağ'a tepki gösterdi. Özdağ ise hemen ikinci bir açıklama yaparak eleştirilere yanıt verdi. Özdağ, "Bazı yurttaşlarımız bu açıklamama tepki göstermiş. Bizim esnafın kazık attığını ifade ediyorlar. Doğru, AKP’nin kötü ekonomi yönetiminin yol açtığı enflasyonist ortamdan istifade eden kazıkçılar olduğu açık. Buna karşı çıkmak, protesto etmek yurttaşlık görevi. Bunun Yunan adalarına gitmek dışında yöntemleri olabilir. Ancak ben ucuz kalamar yemekten bahsetmiyorum. 
Ben işgal edilen topraklarımızdan bahsediyorum. Fethiye, Bodrum, Kuşadası, Gökçeada kadar Türk olan ve Yunan ordusunun işgal ettiği, AKP’nin işgali seyrettiği adalardan bahsediyorum. Ve ucuzda olsa lezzetli de olsa işgalci ülkeye para kazandırmayı, işgal edene de edilmesini seyredene de tepkisi kalmayı doğru bulmuyorum." ifadelerini kullandı.

Editör: Editör Yazar