DİN

Sallama çay gibi hazırlanan dua dikkat çekti

Bardak boyutunda 'sallama çay' gibi hazırlanan dualar, sosyal medyada dikkat çekti. Dua paketten çıkarılıp suya konularak bardaktaki su 'okunmuş su' haline getiriliyor.

Abone Ol

Son dönemde sosyal medyada geniş yankı uyandıran bir ürün, tartışmaların odağı haline geldi. Okunmuş su yapmak amacıyla bardak boyutunda üretilen ayet sayfaları, online platformlarda satışa sunuldu.

Loading...

SOSYAL MEDYADA TEPKİ

Bardak boyutunda üretilen ayet sayfalarının satışa çıkması, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Kullanıcılar, bu ürünün dini hassasiyetlere uygun olup olmadığını tartışırken, bir kısmı ise bu tür ürünlerin manevi anlamda suistimal edildiğini savundu. Özellikle X ve Instagram gibi platformlarda birçok kullanıcı, bu tür uygulamaların dini inançların ticarileştirilmesi anlamına geldiğini belirterek tepki gösterdi.

Tartışmalara rağmen, bardak boyutunda üretilen ayet sayfalarının satışları devam ediyor. Ürünler, çeşitli e-ticaret siteleri ve sosyal medya platformları üzerinden satışa sunulurken, birçok kişi de bu ürünlere olan talebin yüksek olduğunu belirtiyor. Özellikle dini günlerde ve özel zamanlarda bu tür ürünlerin satışlarında artış gözlemleniyor.