Sancaktepe Sarıgazi Metro Durağı önünde bulunan "Sancaktepe Belediyesi İletişim Ofisi" kaderine mi terk edildi? Daha önceki Sancaktepe Belediye yönetimi tarafından, Sancaktepe Sarıgazi bölgesinin ihtiyaçlarını gidermek amacıyla yerleştirilen "Sancaktepe Belediyesi İletişim Ofisi", yeni Sancaktepe Belediye yönetimi tarafından adeta kaderine terk edilmiş durumda.

HALKLA İLETİŞİMİ OLMAYAN İLETİŞİM OFİSİ

İETT’den Beylikdüzü’ne 3 Yeni Hat Müjdesi! İETT’den Beylikdüzü’ne 3 Yeni Hat Müjdesi!

Geçtiğimiz aylarda hizmete giren Sarıgazi Metrosu’nun hemen yanında bulunan iletişim ofisi ile ilgili şikayetlerini dile getiren vatandaşlar; "Bu iletişim ofisinde Sancaktepe Belediyesi ile ilgili birçok işimizi çözüyorduk ama şimdi camları kapatılmış, içinde görevli bile yok, hiçbir hizmet vermeyen, halk ile hiçbir şekilde iletişimi olmayan bir iletişim ofisine dönüştü" diyerek tepkilerini dile getirdiler.

‘HALKÇI BELEDİYE’ LAFTA MI KALDI?

"Halkçı belediye olacağız" iddiası ile geçtiğimiz 31 Mart yerel seçimlerinden zafer ile çıkan Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin’in, bu atıl durumda olan ve çürümeye terk edilen iletişim ofisi ile ilgili nasıl bir tavır alacağı ise merak konusu oldu. Dursun Kılıç

Editör: Editör Yazar