BELEDİYE

Sarıyer'in gururu öğrencilere yaz tatili sürprizi

Sarıyer Belediyesi’nin ilçedeki ilköğretim okullarında başarılı olan öğrencileri ödüllendirmek amacıyla düzenlediği ücretsiz kamp programı başladı. Kilyos Sosyal Tesisleri’nde 200 erkek ve 200 kız öğrencinin ağırlanacağı kamp, erkek öğrencilerin ardından kız öğrencilerle devam edecek.

Abone Ol

Sarıyer Belediyesi ilçedeki ilköğretim okullarında başarılı olan öğrencileri Kilyos Sosyal Tesisleri’nde bir haftalık kampta ağırlayacak. Kamp yapacakları Kilyos Sosyal Tesisleri’ne gitmek üzere Sarıyer İlkokulu önünde toplanan öğrencileri kampa uğurlayan Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu, öğrencileri yıl boyunca çalışıp elde ettikleri başarılarından ötürü kutlayarak, “Hayat boyu bu başarınızın sürmesini dilerim.” dedi.

Sarıyer Belediyesi Kilyos Sosyal Tesisleri’nde öğrencilere kamp boyunca çeşitli etkinlikler, spor faaliyetleri ve sosyal aktivitelerle dolu bir program sunulacak. Ayrıca, öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak atölye çalışmaları olacak. Öğrenciler tesislerin dışında da Kilyos çarşısında gezintiye çıkabilecek, öğretmen ve cankurtaranlar gözetiminde plajda denize de girebilecek.