ÇEVRE

Şarköy Belediyesi’ne bir çağrıda biz yapalım

Tekirdağ’a bağlı Şarköy Belediyesi sınırları içinde kalan Cumhuriyet Mahallesi ve Beyaz Balina sitesi sakinleri arasında basit ama belediye ilgilenmezse büyük sorunlara neden olacak türden konular ilgi ve çözüm bekliyor.

Loading...

Abone Ol

Özellikle çit çekme ve deniz görüş alanını engelleyecek türden ağaçlandırma nedeniyle yaşanan tartışmalar daha büyük kavgalara neden olamadan çözülmesi gerekiyor. Çözümünde Şarköy Belediyesinde olduğunu söyleyen bölge sakinleri, söz konusu şikayetlerini yazılı ve sözlü olarak defalarca Şarköy belediyesine ilettiklerini ancak belediye yönetimi zabıta marifetiyle sorunla ilgilenmediğini belirttiler. Halk, oysaki belediye zabıtası bölgeye gelse ve site kuralları haricinde başkalarının haklarına tecavüz olan engelleri ortadan kaldırsa ve birdaha yapılmaması konusunda uyarsa herkes hakkına razı olacak ve kavgasız gürültüsüz bir ortam olacak. Ancak bunu yaptıramadık diye isyan ediyorlar.

 Haberyasamda Instagram sayfamızdan bize ulaşan vatandaşların şikayeti bununlada sınırlı değil. Temizlik konusunda da çok ciddi şikayetlerinin olduğunu söyleyen vatandaşlar, bu konuda da Şarköy belediyesi yeterince temizlik yapmıyor” şikayetlerini dile getirdiler ve bizden de destek istediler.

Kent Yaşam Gazetesi