Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’nun eşi Hayriye Sena Balcıoğlu, kahvaltı programında Silivri'de görev yapan kadın muhtarlar ve muhtar eşleriyle bir araya geldi. Etkinliğe Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu da katılarak, muhtarlar ve eşleriyle sohbet etti. Katılımcılar, Silivri Belediyesi’nin düzenlediği sosyal etkinlikler için teşekkürlerini ifade ettiler.

“SADECE SİLİVRİ İÇİN DEĞİL ÜLKE İÇİN BÜYÜK KAZANÇ”

Adıgüzel'den Temizlik Seferberliğine Tam Destek Adıgüzel'den Temizlik Seferberliğine Tam Destek

Başkan Balcıoğlu, sohbet sırasında kadının toplumsal hayattaki yerinin önemine değinerek, “Kadınların toplumun her kademesinde daha fazla söz sahibi olması, sadece ilçemiz için değil, ülkemiz için de büyük bir kazançtır. Birlikte çalışarak, dayanışma içinde Silivri’mizi daha ileriye taşıyacağız” dedi.

Hayriye Sena Balcıoğlu da etkinlikte yaptığı konuşmada, kadınların ilçenin sosyal dokusuna kattığı değerden bahsetti. Sosyal faaliyetlerin kadınlar arasındaki bağı güçlendirdiğini ve toplumsal sorunların çözümünde kadınların rolünü artırdığını belirtti. Tüm katılımcılara teşekkür eden Hayriye Sena Balcıoğlu, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Editör: Editör Yazar