GÜNCEL

Sinan Ateş'in son Whatsapp konuşmalarından; 'Beni öldürecekler'

İsmail Saymaz, Sinan Ateş’le yakın arkadaşı Ömer Özdemir arasındaki WhatsApp konuşmasını yayınladı. Ateş'in 'Beni öldürmeye karar vermişler' diye yazdığı görüldü.

Abone Ol

Sinan Ateş cinayetiyle ilgili her gün yeni gelişmeler yaşanıyor. Son olarak gazeteci İsmail Saymaz, Ateş'in son Whatsapp konuşmalarından bazı mesajları yayınladı.

"BENİ ÖLDÜRMEYE KARAR VERMİŞLER"

Saymaz’ın aktardığına göre, Sinan Ateş, ofisinin önüne gelen aracın fotoğrafını gönderdiği yakın arkadaşı Ömer Çağrı Özdemir’e bir mesajında “İsmet Bey ile konuş. Kan dökülsün istemiyorum” dedi. Ateş, bu yazışmadan altı gün sonra da yine Ömer Çağrı Özdemir’e “Beni öldürmeye karar vermiş arkadaşlar Ömer abi. Sürekli geriyorlar ortamı” diye mesaj attı.

EN SON ÇAKARLI ARAÇLARA ULAŞILMIŞTI

Ankara'da 30 Aralık 2022’de öldürülen ilişkin eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetinin iddianamesi, henüz geçen hafta hazırlandı. T24 muhabiri Asuman Aranca, son olarak Ateş'in tetikçisi Eray Özyağcı'nın eski Ülkü Ocakları yöneticileri Tolgahan Demirbaş ve Emre Yüksel tarafından çakarlı araçla kaçırıldığının görüntüsüne ulaşmıştı. Tam 17 ayda hazırlanan iddianame ise başta Ateş'in ailesi olmak üzere çoğu siyasetçi, hukukçu ve gazeteci tarafından eksik değerlendirildi. Dava dosyasına girmediği ileri sürülen bilgilerden biri de Ateş’in ölmeden önce attığı mesajlar oldu.

Saymaz'ın paylaştığı Whatsapp konuşmaları;