BELEDİYE

Son dakika CHP köpekleri uyutmayacak; Meclis'te olay çıktı

Sokak hayvanlarının öldürülmesini de içeren ve kamuoyunda çok tartışılan yasa teklifinin Türkiye Büyük Milleti Meclisi (TBMM) Tarım Komisyonu'ndaki görüşmeleri kavgalı başladı. CHP, köpekleri uyutmayacağını açıkladı, Meclis'te Mahra Melin Pınar isimli çocuğunu kaybeden bir anne ile CHP'li milletvekilleri arasında tartışma yaşandı.

Abone Ol

Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) sokak hayvanları yasası görüşmeleri yapıldı. Görüşmeler sırasında, kısa süre önce sokak köpeklerinden kaçarken bir kamyonun altında kalarak hayatını kaybeden 10 yaşındaki Mahra Melin Pınar'ın annesi de hazır bulundu. Ancak, bu trajik olayın yankıları mecliste gergin anlara neden oldu.

"SENİN ÇOCUĞUNU AKP ÖLDÜRDÜ"

Mahra Melin Pınar'ın annesi ile bazı milletvekilleri arasında sert diyaloglar yaşandı. Vekillerden bazıları, annenin meclisteki varlığı ve ifadeleri hakkında, "Senin çocuğunu AKP öldürdü. Şov yapmaya gelmiş" şeklinde açıklamalarda bulundu. Bu ifadeler, mecliste tansiyonun yükselmesine ve tartışmaların alevlenmesine yol açtı.

Loading...

Sokak hayvanları yasası görüşmeleri devam ederken, bu trajik olayın da etkisiyle yasaya dair alınacak kararların önemi bir kez daha vurgulandı. Kamuoyunda geniş yankı bulan bu olay, hem sokak hayvanlarının korunması hem de toplum güvenliği açısından önemli bir dönüm noktası olarak değerlendiriliyor.