Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliğiyle hayata geçirilen ve ilçenin gençlerine ve sporcularına modern tesislerde spor yapma imkânı sunmayı amaçlayan “Spor Adası” projesindeki son durumu yerinde inceledi.

Büyükçekmece'de sahiplendirme seferberliği Büyükçekmece'de sahiplendirme seferberliği

Bora Balcıoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliğiyle hayata geçirilen “Spor Adası” projesini yerinde inceledi. Balcıoğlu, ekiplerden projeyle ilgili kapsamlı bilgi alarak, çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti. Spor Adası'nın, Silivri'nin sporcu gençlerinin potansiyellerini en üst seviyeye taşıyacak modern bir tesis olarak hizmet vereceğini ifade eden Balcıoğlu, Silivri’nin gençlerinin spora yönelmesi için çalışacaklarını vurguladı.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, aynı zamanda Silivri'nin tarihi kimliğini koruma ve bu mirası gelecek nesillere aktarma amacıyla İstanbul Valiliği iş birliğinde yürütülen Tarihi Belediye Binası projesini de yerinde ziyaret etti.

Projenin inşaat sürecine dair ekiplerden bilgi alan Başkan Balcıoğlu, çalışmaların hızla devam ettiğini vurguladı. Başkan Bora Balcıoğlu, her iki projenin de Silivri'nin hem sportif hem de kültürel gelişimine büyük katkılar sağlayacağını ifade ederek, projelerin hayata geçirilmesinde emeği geçen tüm ekiplere teşekkürlerini iletti.

Editör: HABER MERKEZİ