Çeşitli faaliyetlerle gazeteci derneklerini buluşturan İstanbul Medya Başkanı Ali Rıza Yıldız, hayali olan federasyonu da gerçekleştirdi.  İstanbul Medya Derneği çatısı altında 6 derneğin bir araya gelmesiyle İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu geçtiğimiz günlerde kuruldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonunun Kurucu Başkanı Ali Rıza Yıldız yaptığı açıklamayla yasal prosedürlerin tamamlanmasıyla Federasyonun kuruluşunun gerçekleştiğini duyurdu.

FEDERASYON KURULDU

İstanbul Medya Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın Kurucu Genel Başkan  olarak görev aldığı İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu kurucu kurulunuda; Ümraniye Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Söyler, Ataşehir  Gazeteciler Derneği Başkanı Yasemin Eryıldız, Kadıköy Gazeteciler Derneği  Başkanı Benusen Toprakkaya,Şişli Gazeteciler Derneği Başkanı Bülent Çavuş, Üsküdar Gazeteciler Derneği Başkanı Nimet Kartal, Maltepe Gazeteciler Derneği Başkanı İbrahim Bilgin yer aldı.

Madımak’ın ateşi sönmüyor; “Yapanlar ve yaptıranlar özür dileyecek” Madımak’ın ateşi sönmüyor; “Yapanlar ve yaptıranlar özür dileyecek”

AZERBAYCAN’DA FEDERASYON SES GETİRDİ

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu yurt içini aşarak, yurt dışında da ses getirdi. Azerbaycan basınında Boyuk Millet Gazetesi’nde federasyonun kuruluş haberi yer aldı.

YILDIZ : “SEKTÖRÜN SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

İstanbul’un böylesine önemli bir oluşumda yer almasının önemine dikkat çeken Yıldız ise, “Sektörümüzün ulusal sorunlarının çözümü konusunda  sorumluluğun gereğini meslektaşlarımın desteğiyle yerine getirmeye gayret göstereceğim Her birimiz farklı fikirde de olsak sonuçta hepimiz ortak bir paydada buluşuyoruz. ” şeklinde konuştu.