3.SAYFA

Yer Ankara; Otobüs şoförünün uykusu 9 kişinin canına mal oldu

Ağrı merkezli bir otobüs firmasının aracı, Ankara'da kaza yaptı. Kazada 9 kişinin öldüğü bildirilirken şoförün uyuduğu iddia edildi.

Abone Ol

9 kişinin yaşamını yitirdiği kazada şoförün uyuduğu iddia edildi. Ankara'nın Polatlı ilçesinde yolcu otobüsü köprünün ayağına saplanması sonucu meydana gelen trafik kazasında ölü ve çok sayıda yaralı var.

Alınan bilgiye göre, sabaha karşı Ankara'dan Polatlı'ya seyreden ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 04 AAV 951 plakalı yolcu otobüsü, Olukpınar köyü yakınlarında henüz belirlenemeyen nedenle yoldan çıkarak köprü ayaklarına çarptı.

Loading...

"ÖNÜMDE YALPALAMAYA BAŞLADI"

Kaza sırasında otobüsün arkasında seyreden otomobilin sürücüsü Murat Türkoğlu, Polatlı'ya gittiklerini belirterek, "Temelli'den beraber çıktık, arkalı önlüydük zaten. Otobüs biraz hızlıydı, buraya 3-4 kilometre kala yalpalamaya başladı, sonra köprüye çarptı. Otobüsten fırlayan parçalar aracımıza isabet etti. Arkadan selektör yaptık, kornaya bastık ama duymadı." diye konuştu.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Ankara Valisi Vasip Şahin yaptığı açıklamada, 9 ölü ve 26 yaralının olduğunu açıkladı. Şahin, "Kazada ilk belirlemelere göre 26 yolcu yaralandı. Trafik yan yoldan ve tek yönden veriliyor. Otobüs İzmir'den Ağrı'ya gidiyordu." dedi.