BELEDİYE

Yıldırım, 51 yıllık esnafı onurlandırdı

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye’nin 51 yıllık esnafı İsmail Çağlar’ı iş yerinde ziyaret ederek, hizmet beratını takdim etti.

Abone Ol

Ümraniye Belediyesi tarafından bugüne kadar hizmette 25. yılını tamamlamış olan 700 esnafa hizmet beratı verildi. Her fırsatta esnafı iş yerlerinde ziyaret ederek, onların talep ve önerilerini dinleyen Başkan İsmet Yıldırım, bu kez de 51 yıldır Namık Kemal Mahallesi’nde nalbur dükkanı işleten İsmail Çağlar’ı ziyaret ederek, hizmet beratını takdim etti.

YILDIRIM: ALLAH SİZİN GİBİ ESNAFLARIMIZA UZUN ÖMÜR VERSİN

Esnaf ile sohbet eden Başkan Yıldırım, “Esnaf demek güzel ahlak, çalışkanlık ve ahilik demektir. Ömrünüzün 51 yılını bu mesleğe adadığınız için sizi çok tebrik ediyorum. Allah, sizin gibi esnafımıza uzun ömürler versin. Çünkü gençlerin yetişmesi ve gelişmesinde büyük rol oynuyorsunuz. Ahilik kültürünü, nesilden nesile aktaracak olan sizler sayesinde Ümraniye, esnafıyla çok daha iyi bir ilçe konumunda. Bizlere bu ayrıcalığı yaşattığınız için çok teşekkür ederim” dedi.

Esnaf Çağlar ise, Başkan Yıldırım’a ziyaretinden dolayı çok memnun olduğunu belirterek, her zaman kendisini çay içmeye beklediğini söyledi.