İstanbul Süper Amatör Lig 7.Grupta 4. Hafta maçında Küçükçekmece İdmanyurdu spor,Cevizli Anadoluspor’u  3-0 gibi net bir skorla mağlup etti.

İBB Küçükçekmece 100.Yıl Stadı’nda oynanan maçta üstün bir oyun ortaya koyan ev sahibi ekip farka koştu. Bu  öneml maçı İstanbul Bölgesi hakmlerinden Ertuğrul Yolcu yönetti.

İBB'den 15 bin öğrenciye yeni spor salonu İBB'den 15 bin öğrenciye yeni spor salonu

İstanbul bölgesi hakemlerinden  Ertuğrul Yolcu 'un düdük çaldığı mücadelenin ilk yarısında Küçükçekmece İdmanyurdu Spor  esti. 30.Dakikada ev sahibi Küçükçekmece İdmanyurdu Spor  Ramazan Çeri' nin attığı golle 1-0 önde kaptı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Cevizli Anadolusporlu oyuncular, rakip sahada daha istekli bir futbol ortaya koydu.İlerleyen sürede rakibinin ataklarını kesmeyi başaran ev sahibi skor üstünlüğünün verdiği rahatlıkla oyun kontrolünü elinde tutan Küçükçekmece İdmanyurdu Spor ,Cevizli Anadoluspor  kalesinde tehlikeli oldu.

68.Dakikada Özkan Yılmaz ve 90+ 3.Dakika Oğuzhan Yaman atarken,kırmızı siyahlılar karşılaşmayı 3-0 kazanan taraf oldu. Cevizli Anadolu spor'un yenilmezliğine son verirken güçlü rakibini kendi saha ve seyircisi önünde galip gelmenin sevincini yaşadı.

Yılmaz AKTEPE

Editör: HABER MERKEZİ