MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin PKK Bölücü Terör Örgütü Elebaşı Abdullah Öcalan için Meclis çağrısı sonrası temaslar sıklaştı. Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın yeğeni ve DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan, Abdullah Öcalan ile görüştü.

YILLAR SONRA İLK MESAJ

Ömer Öcalan, yaptığı ikinci paylaşımda Abdullah Öcalan'dan bir mesaj paylaştı. Ömer Öcalan'ın paylaşımı şöyle:

Erzurum'da Afganların boğazından bıçakladığı çocuk yoğun bakımda Erzurum'da Afganların boğazından bıçakladığı çocuk yoğun bakımda

"23 Ekim tarihinde İmralı Ada Hapishanesi’de Öcalan ile görüşme gerçekleştirdim. Bu ziyaret aile görüşmesi kapsamında gerçekleşti. Öcalan görüşmede genel siyasi gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulunarak kamuoyuna şu mesajın iletilmesini istedi: 'Tecrit devam ediyor. Koşullar oluşursa bu süreci çatışma ve şiddet zemininden hukuki ve siyasi zemine çekecek teorik ve pratik güce sahibim' Sağlığı iyiydi ve herkese çok selamı vardı."

BAYIK: ÖCALAN'I DİNLEMEYİZ

Öte yandan terör örgütünün mevcut lideri Cemil Bayık'ın da Abdullah Öcalan'ın çağrısına olumlu yanıt vermeyeceğini söylediği bildirildi

TWITTER (X) HESABI AÇILABİLİR

Öte yandan teyit edilmemiş bir bilgiye göre Abdullah Öcalan'a sosyal medya platformu olan eski adı Twitter, X hesabı açılabileceği belirtildi.

Editör: Editör Yazar