İstanbul Büyükçekmece'de ayağına ağırlık bağlanarak vücudu halıya sarılı şekilde denize atılan 24 yaşındaki Sedef Güler cinayetiyle ilgili iki kişi yakalandı, bir kişi ise aranıyor. Yakalanan şahıslardan Fırat B.'nin ifadeleri ise kan dondurdu. Fırat B., "Nalburdan zincir alıp cesede sardık, arabayla götürüp köprüden attık" dedi.

"KÖPRÜDEN ATTIK"

Fırat B. emniyetteki ifadesinde, “Eve gittiğimde kız ölmüştü. Cesetten kurtulmak için plan yaptık. Nalburdan zincir alıp cesede sardık. Sonra otomobille götürüp köprüden aşağı attık.” dedi. Cinayetin işlendiği evi bulan polis, olay yerinde inceleme yaptı. Genç kızın boğularak öldürüldüğü değerlendirilirken, evde bulunan kaşkol, eşarp, ip gibi bazı eşyalara incelemek üzere el koydu. Olayın firari şüphelisi olarak aranan Yavuz G’nin ise çok sayıda suç kaydı olduğu ve hakkında 8 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu öğrenildi.

ATILDIĞI AN KAMERADA

Daha sonra çevrede yapılan güvenlik kamera incelemesinde bir otomobilin Büyükçekmece köprüsü üzerine gelerek kısa süre durduğu ve araçtan bir şeyler atıldığı görüldü.

Bu gelişme üzerine otomobilin plakası tespit edildi.

ANNESİ KONUŞTU

Ekol TV'ye konuşan Sedef Güler'in annesi Gülizar Sezer feryat etti.

ŞÜPHELİNİN SUÇ KAYDI ÇOK

Polis, cesedin taşındığı otomobilin bulunduğunu, incelemenin sürdüğünü belirterek olayın firarisi olarak aranan Yavuz G’nin uyuşturucu kullanmak suçundan çok sayıda polis geliş kaydı olduğunu ayrıca hakkında 8 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğunu tespit etti.

Şişli’de akıl almaz olay; eşine tecavüz etmek isteyen arkadaşını bıçakladı Şişli’de akıl almaz olay; eşine tecavüz etmek isteyen arkadaşını bıçakladı

Şüpheliyi yakalamak için operasyonların sürdüğü öğrenildi.

Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü sürdüğünü, gözaltındaki şüphelilerle ilgili savcılıktan ek gözetim izni alındığını belirtti.Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor.

Editör: Editör Yazar