Antalya'nın Konyaaltı ilçesi Toros Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Alper Aldemir isimli iki çocuk babası, bir hafta önce Kadir Can İbicek ve sevgilisi Hatice Çiçek Çelik'i evinde misafir etti.

CÜZDANINA EL KOYDU

Bu ziyaret sırasında, İbicek, Aldemir'e 4 bin TL borç verdi. Borcun ödenmemesi üzerine, Aldemir, Hatice Çiçek Çelik'in cüzdanına el koyarak, "Borcunuzu ödeyin, cüzdanınızı alın" dedi.

KARNINDAN VURDU

Bir süre sonra, İbicek ve Çelik, cüzdanı geri almak için Aldemir'in evine tekrar geldiler. Bu sırada apartmanın kapısında karşılaşan Alper Aldemir, Hatice Çiçek Çelik'e tokat attı. İbicek, Aldemir'in elinde silah olduğunu görünce, yanında bulunan ruhsatsız 9 milimetre tabanca ile Aldemir'i karnından vurdu. Olayın ardından İbicek ve Çelik kaçtı.

YAKALANDILAR

Oto sanayi işçisine patronlarından işkence Oto sanayi işçisine patronlarından işkence

Çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirdi ve Aldemir, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, hastanede hayatını kaybetti. Olayın ardından Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kaçan İbicek ve Çelik'in yakalanması için çalışma başlattı. Yapılan incelemeler sonucunda, ikili Kepez ilçesi Varlık Mahallesi'nde, suç aleti tabanca ve bir adet 9 mm fişek ile birlikte yakalandı. Şahısların sorgusu sürüyor.

Editör: Editör Yazar