Türkiye çok sert bir enflasyonist ortamdan geçiyor ancak bunu fırsat bilerek her türlü ürün ve hizmetlerine fahiş zamlar yapanlar da yok değil.

Antalya'da normal bir kafede çay içen vatandaş, adisyona eklenen 'müzik' ücretini görünce çileden çıktı. Adisyonun görüntüsünü sosyal medya hesabımızdan ileten vatandaş, misafirinin olduğu ve bu nedenle ücreti ödediğini ancak adisyonla birlikte tüketici heyetine başvuracağını söyledi.

Yaşanan olay bir kez daha ücretlerin artık denetimsizlikten de kaynaklanarak ne kadar keyfi bir şekilde belirlendiğini gösterdi.

Kasımpaşa Emekli Evi açıldı; çay 1 tl, kahve 5 tl Kasımpaşa Emekli Evi açıldı; çay 1 tl, kahve 5 tl

Bir şunu diyen bir yazı 'TAING 式RC ICAFE SEFICANT ብርበይ แจม ADISYON FİSi 一a尚 16 Mayıs 2024 Salı 14! :DJ 1? PALMIYELI TERAS :51 :2 Bu 1N Mだち酒 Adisvonio 2.00 2.00 FENCAN ÇAY CINICAN ÇAY UZIK ÜCRETİ A- Ürü Ürüaler aler 200.00 200.00 100.00 500.00 Fiş toplami: 4 bardak çaya alınan ücret tophane burç cafe Müzik ücretide eklemişler Müsafir vardı yanımda mahcup olmamak için ödedim yarın fişini alıp tüketici hakem heyetine gidecegim İsim gizli olsun lütfen paylaşırsa' görseli olabilir

Editör: Editör Yazar